Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matoritaxi blog

10 okrutnih stvari koje žene rade
Uprkos tome što su poznate kao nežniji pol, žene često znaju da budu veoma okrutne prema muškarcima. Stručnjaci za veze su sastavili listu od 10 najokrutnijih stvari koje žene rade muškarcima.


Ne javljaju se na telefon

Nakon što uspeju da od devojke dobiju broj telefona, muškarci su ponosni. Me]utim, neretko se radi o lažnom broju ili devojka jednostavno ne želi da se javi.

Koriste muškarce kako bi im neko platio piće

Pojedine žene izlaze s namerom da ne potroše svoj novac na piće. One računaju da će uz pomoć ženskih čari uveriti muškarce da finansiraju njihov provod. Da bi dobile besplatno piće žene će pribeći flertu, ali na tome će se sve i završiti.

Koriste muškarce kako ne bi bile same

Žene će neretko pristati na veze s muškarcem koji im se ne sviđa iz jednostavnog razloga - žene ne vole da budu same. Stoga, muškarci budite na oprezu i dobro procenite motive zbog kojih je vaša "draga" pored vas, jer bi vam se moglo desiti da vas zameni čim naiđe bolja prilika.

Emocionalno manipulišu muškarcima

Muškarci ne vole da vide ženu kako plače. Žene to znaju i često koriste suze kako bi dobile ono šta žele.

Kritikuju muškarce u javnosti

Bezdušne žene kritikuju i ponižavaju muškarce u društvu i na javnim mestima ne znajući da to više govori o njima nego o predmetu njihove kritike.

Koriste fizičko nasilje

Muškarci su uglavnom odgojeni tako da nasilje prema ženama smatraju znakom slabosti. Međutim, neke žene iskoristiće ovaj deo ličnosti muškarca kako bi nad njim dobile kontrolu. Znajući da joj nikad neće vratiti, ovakav tip žene koristi fizičku bol bez straha da će joj muškarac uzvratiti.

Kriju status veze

To nije najgora stvar koju žena može uraditi muškarcu, ali pokazuje nepoštovanje i neozbiljnost.

Uskraćuju seks

Žene često muškarcima uskraćuju seks jer žele da od njih nešto dobiju ili jednostavno žele da ih kazne. Znaju da je većini muškaraca seks jednako važan kao i disanje tako da se ova metoda smatra veoma okrutnom.

Testiraju muškarce

Žene često znaju da nazovu svog partnera u trenutku kada se sprema da izađe sa prijateljima i zamole ga da promeni planove bez nekog posebnog razloga. Žena zna da su izlasci sa prijateljima važni, ali ukoliko je zaista voli, izabraće nju umesto njih. Ovakvo testiranje u vezama je okrutno i jadno, poručuju stručnjaci.

Koketiraju s drugima kako bi podstakle ljubomoru

Žene koje otvoreno koketiraju sa drugim muškarcima u prisustvu partnera su nezrele i manipulativne i ništa ih ne opravdava.

copy paste 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

matoritaxi (65)
toooo, bravisimoooo
#4, 14.09.2012 - 22:35
Danka46 (69)
Ne mogu da verujem da smo sve lose osobine ovog sveta pokupile?!
Ovo mora da je neki zenomrzac pisao...mada nije promasio u svemu.
#3, 29.12.2011 - 11:46
#2, 29.12.2011 - 08:03
goran0808 (46)
ovo su sve isprobale na meni, a taman pomislim da vise nema nepoznatog!!!! one izmisle jos nesto. pozz
#1, 29.12.2011 - 07:52