Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Duca51 blog

***NAJČEŠĆE PRAZNIČNE ZAMKE KOJE PAROVI MORAJU DA IZBEGAVAJU***

Ovde su tri uobičajene zamke u koje većina parova upadne, kao i saveti kako da ih izbegnete.

OSEĆATE SE PREVIŠE BOLESNO DA BISTE BILI INTIMNI
Uz sve praznične đakonije, piće i zezanje koje ovo doba godine donosi u izobilju, teško je za svakoga da se pridržava zdrave ishrane. Nažalost, dosta jake hrane može dovesti do tromosti koja može navesti parove da zaborave na intimnost. Umesto da dozvolimo se bi da padnemo pod diktaturu slatkiša, budite umereni tako da biste bili dobro raspoloženi i u dobroj formi.

***Šta je ključ uspešnog odnosa?

ZANEMARUJETE JEDNO DRUGO
Praznici su stvoreni da kvalitetno provedemo vreme sa najbližima, a mi često zaboravljamo na one koje najčešće viđamo. Ako su kod vas u goste došli rođaci ili vi idete u goste, ne zaboravite da obratite pažnju na svog partnera, da se ne bi osetio zapostavljeno. Neki saveti za pomoć: flertujte, dodirujte se i povežite seksualno. Uvedite pravilo da se zagrlite bar tri puta dnevno, najmanje na 30 sekundi.

***Vrline koje žene traže u svakom muškarcu

BRIGE OKO NOVCA
Ujedanje zbog finansijskih izdataka zbog praznika je česta zamka. Tu je komunikacija glavno rešenje. Kad god se neki problem desi, razgovarajte mirno jer to može pomoći da ih zajedno rešite, i samim tim se osećate bliže jedno drugom. Praznici provedeni u miru, ljubavi i slozi su bolji poklon od najskupljeg sata ili dijamanata. zato uložite vreme a ne novac u svoju vezu.
(COPY/PASTE)
Tagovi:
b, g, l, o

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

matoritaxi (63)
lako nalazim resenja za sve zamke
#3, 04.01.2012 - 19:48
Danka46 (68)
Zahvaljujuci mom bracnom statusu...ovog sam postedjena!
#2, 04.01.2012 - 12:13
vld (42)
#1, 30.12.2011 - 09:46