Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
duga blog
Mladi par nikako da napravi dete. Žena nikako da zatrudni pa ide od doktora do doktora, ali svaki veli kako je sve u redu s njom, možda je problem u njemu. Ide i on od doktora do doktora, ali i sa njim je sve u redu. Niko nema objašnjenja šta bi to moglo biti. Jednog dana čuju oni za američkog naučnika, doktora, koji navodno čuda radi na tom polju. Oni ni pet ni šest, odmah u avion i preko bare, iako ne govore ni reč engleskog. Stigoše oni kod njega i nekako objasne situaciju, a doktor pokretima zatraži da hoće videti kako to oni vode ljubav. Oni malo sramežljivo počnu i taman se ufurali, kad viče doktor:- Stop, stooop!!!

Trči on do svog pisaćeg stola i da im neki papirić. Bračni par skroz srećan se vrati nazad u zemlju i posle sletanja – odmah u prvu apoteku. Pitaju apotekarku: - Imate li Triteoterol-a?

Apotekarka: - Molim?

Ponovo bračni par: - Treba nam Triteoterol!

- Ne, nemamo tako nešto. A za šta je taj lek?

Kaže par: - Ne znamo ni mi – i pokažu papirić.

Pogleda apotekarka papirić i kaže: - Ali tu ne piše Triteoterol, nego "Try the other hole!" 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: