Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matoritaxi blog
A šta je to ljubav? Reč, osećaj, predmet? Ima li ljubav oblik? Šta znači ljubav? Jel je ljubav predmet ili pojam?

Milion pitanja se o ljubavi mogu postaviti. I može se dati milion odgovora. I svi su pogrešni, a svi tačni. A pravi odgovor se daje srcem.

Ljubav je predavanje. Kad ništa ne tražimo, a sve dajemo. I onda se opet osećamo kao da smo dobili sve na svetu. A uvek iznova dajemo.

Ljubav je iznad svega i svih. To je onaj osećaj koji nam zaceljuje rane, koji nas tera da uradimo više i bolje. Zbog ljubavi možemo promeniti samu srž našeg bića. Spremni smo na stvari za koje smo bili apsolutno sigurni da ih NIKADA nećemo uraditi,a onda kad shvatimo da baš to radimo, sve prihvatimo sa jednostavnim smeškom.

Oh, a onda onaj osmeh koji nam ne silazi sa lica i koji zasenjuje sve drugo. Ili onaj lukavi osmeh kad unapred znamo šta će ona druga polovina reći ili uraditi. Da,da,baš taj osmeh... Zbog njega kišu pretvaramo u dijamante, zbog njega sunce jače i lepše sija. Baš za nas.

I onda onaj neizostavni savršeni prvi poljubac... Taj unikatni trenutak kad se ceo univerzum svede na te usne, na taj dodir. I kad vreme stane. I onaj osećaj sigurnosti kad smo u naručju voljene osobe.

A onda shvatimo da i mi volimo. Potpuno i bespovratno. I ne želite da to nestane.

Zaista, a šta je to ljubav? copy paste

3078851176_8576655e93.jpg 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: