Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ceci blog
Uspela sam da promenim svoj život i životne navike, ali sam u suštini ipak ostala ista, osećajna , nezna i ranjiva, samo u onoj pravoj mjeri, pod kontrolom...
Upoznala sam dosta novih zanimljivih ljudi i sve njihove vrline i mane.Upoznala sam borbu za život i opstanak – to mi je najbolnije, ali i najpoučnije iskustvo u životu.
Sada sreću trazim u malim stvarima. Naizgled bezvredne sitnice i moja malena ljubav, najveće su bogastvo koje imam. Nisam okruzena gomilom prijatelja, ali ove koje imam, znam da su pravi prijatelji; spaja nas bezgranično prijateljstvo.
Ja sam ovakva kakva jesam i ovo je moj život, imam svoje ime i prezime i ono ima značenje, imam svoje JA! Ne želim ga menjati i želim svoj život živeti na svoj način. Za svoje greške – sama sam kriva. Na sve svoje uspehe – ponosna sam. Novih iskustava uvek sam željna i sama sebi uvek ostajem dosledna i verna.
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam...

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

elektromen (62)
#1, 03.01.2012 - 19:22