Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

10 NAJVEĆIH BLOG UVRNUTOSTI

Net i sex.Jedine sirotinjske zabave.Veoma često usko povezane.Još češće nerazdvojne.Opet nije ovo tema posta.Večeras se orijentišem na blog i blogere.Tačnije na blog uvrnutosti.U svetu bloga sam više od godinu dana.Nagledala sam se i naslušala svega.

Sada ću samo da pomenem neke od blog uvrnutosti.

-Blogovima se veoma često u vidu lepih reči plaća sex.

-U blogovima su opisivane uvek najveće ljubavi.Naravno one koje su trajale manje nego lako kvarljive namernice ali te ljubavi su opet iz nekog razloga najveće.Kao da ništa pre njih postojalo nije.

-Naravno sve se završavaju najbolnije i odmah dolazi nova.Stara se zaboravlja.Ta nova postaje još veća.

-Ali zaboravljala se ili ne ta stara ostaje tu zajedno u paketu sa njenom novom.Na javi se barem razilazimo.Svako kreće svojim putem.Ne i ovde.Svi su tu i svi imaju uvid u sve.Znaju novog,bivšeg,sadašnjeg,budućeg pretendenta...

-Zbog direktnog obraćanja mnoge osobe imaju utisak da pišete baš njima iako niste sa njima ni 2 reči razmenili.Onda one pišu vama pa druge misle da pišu njima...i tako u krug.Začarane uvrnutosti.

-Reči se ponavljaju baš kao i priče pa se često stiče utisak krađe(osim naravno ukoliko nije iskopiran čitav post čega ima u izobilju).To što je prekopiran nema veze koliko to što osoba koja je prekopirala pobira sve pohvale o autorstvu(naravno nigde ne stoji da je copy paste).

-Veoma često vam se ista ta osoba koja vas je prekopirala najljubaznije javi i pohvali vaš recimo novi post.

--Ocene su po meni ne bitne totalno.Ali neki opet žive za njih.Kao i za negativne.Prijave se lažnim nalozima samo da lupaju negativne pa se blokiraju.Što dokazuje opsednutost.

-Kad smo već kod opsednutosti nesmemo zaboraviti ni lažne naloge koji su u stanju da mesecima pišu postove i pljuju vas.Mesecima dobro ste čuli.

Imaih 2 vrste u obe se radi o namernom povređivanju.

-Prva,pljuju vas od samog starta.Izražavaju mržnju ili šta već iako vas ne poznaju.Ne ostavljaju vas.Nakače vam se.Dok ne odete.

-Druga vrsta su ljubazniiji što je više moguće.Kao da vas dočekaju pa da vas ljosnu o zemlju.Ilišta god.Ne bitno potpuno.

Obe vrste su opsednute.

Prepoznaćete ih lako.Nakon što im izađe post sačekajte sat,dva i eto ga na naslovnoj samilion pozitivnih..Svaki je post pisan u cilju povređivanja namernog.Ali to uglavnom zna samo osoba o kojoj pišu i njeni prijatelji pa će je još praviti ludom da je ona opsednuta.

I deseta uvrnutost

Nigde kao na blogu pa ni u stolici pred psihoterapeutom nećete dobiti vaš psihološki profil izanaliziran do detalja.

Napisaće ga osobe koje o vama pojma nemaju ništa.

Eto setih se ovih deset uvrnutosti.Ko je redovan bloger znaće dobro o čemu pišem.

Rekoh da ih iznesem da ne stoje više iza zavese.


Princeza vam želi lepo veče uz drage ljude!

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
Mila moja nisi daleko od istine.
#8, 06.01.2012 - 23:07
Veruj mi veoma sam joj blizu
07.01.2012 - 15:14
Najjace je kao sto rece,kad ti neko napise ovakva si onakva si(psiholoski profil)A ja pojma nemam da sam takva i onda napisem da nemam vremena za kafu i vidjanje,ostavi broj i napise"javi se kad stignes" Mislim kome da se javim
#7, 06.01.2012 - 17:33
Hahahaha pa rekoh ja
Ni u stolici kod psihoterapeuta nećeš da dobiješ detaljniju analizu
Da ništa ne znaš o tome se podrazumeva

Ljubim moju plavušu!
06.01.2012 - 21:11
pcelar (62)
Umetnost radi umetnosti
ako primenimo umetnost..dobićemo savršenstvo
#6, 06.01.2012 - 10:40
Oho da,slažem se
Umetnost radi umetnosti
Primenjena umetnost
06.01.2012 - 17:14
Znamo se Slažem se...
Volim kada si tu

Goran 0808 bilo bi lepo kada bi bila reč o pravim ljubavima...

Saležem se ja sa tobom...
#5, 06.01.2012 - 08:51
goran0808 (46)
SVE VELIKE LJUBAVI KOJE SU IKADA OPISANE, UVEK SU TUZNE. KO CE O SRECNIM LJUBAVIMA DA CITA. ONI SU SE UPOZNALI VENCALI DECU DOBILI I VOLELI SE DO KRAJA ZIVOTA?? STA TU IMA ZANIMLJIVOG. PROCITAJ PRVU RECENICU "ANE KARENJINE"
#4, 06.01.2012 - 07:52
Viteže moj znaš sve...
Ti bar znaš ovaj blog u slovo i pre nego što sam ga napisala

Unikat-na...hvala ti
Ma nisu ali su iskreni koliko god je u mojoj moći

Hvala što si svratila
Srećni praznici!
#3, 05.01.2012 - 23:57
vitezkoja (42)
šta dodati ima nas raznih a svako tvrdi da je on u pravu sto u praksi nije istina jer ako se razlikuješ onda si na tapetu i stubi za pljuvanje i vređanje va samo je važno da si uz ljude koji su ti dragi ostali neka se jede od muke što ništa ne mogu da urade
#2, 05.01.2012 - 22:36
Pavlef
#1, 05.01.2012 - 21:55