Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
sunasce68 blog

Da li je bolje ziveti mirno ili uzbudljivo? Imati vulkan ili mirnu luku? Vatromet ili nezne oblake?Odrasti ili ostati dete?

"Postoji u meni mnogo čežnji i mnogo težnji i još više želja, neostvarenih maštanja i sveta iz oblaka. Da li ću se ikada prizemljiti ni sam ne znam. A i ne želim. Želim uvek biti dete, jer jedino tako mogu da opravdam ponekad suze u svojim očima. Moja sloboda i moja sigurnost samo su prividni. Uporno pokušavam da se oslobodim svoje smotanosti, svoje stidljivosti i nesigurnosti, ali još uvek nisam uspeo da otkrijem onaj prauzrok koji me je, eto, doveo da se u odnosu sa ljudima ponašam tako. Otkrijem li njega, rešiću sve. Jedino kada pišem ja sam lav! Inače, običan sam miš koji pokušava da strugne u prvu mišju rupu. Papir je jedino bojno polje gde mi niko ništa ne može. Ali, kada bi život bio papir, kada bi svi problemi bili od papira � kako bi se lako dali zgužvati"

Ljiljana Habjanovic-Djurovic 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

sunasce68 (49)
Slazem se...Ali primorava li nas zivot da odrastemo cak i kada nismo spremni da to? Primorava li nas da se skrasimo kada smo u dusi skitnice? Da se smirimo cak i onda kada bi lutali?
#2, 06.01.2012 - 00:05
Dobro citat je ali verujemdaga potpisuješ
Stoga...treba uvek takva da ostaneš

Taj deo sebe su mnogi izgubili

Znam da ti nisi

Ljubim blizanku moju!
#1, 05.01.2012 - 23:37
nekad nadjes neki citat, pa ti zao sto ga je neko vec napiosao, sto se seti da sroci tako nesto pre tebe....:D
hvala ti.
ljubim te blizanko moja, nemam inspiraciju za pisanje, otuda citat.
06.01.2012 - 00:04