Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Inspirisana postom korisnika motoritaxi pod nazivom ROMANSA reših da napišem istinitu priču.

Ona je na blog došla sasvim slučajno.Voli da piše.Oduvek je to radila.Ali jedva da je neko čitao njene zapise.Nakon što je odgledala film Džuli & Džulija jedne večeri,obraza još uvek mokrih od suza otkucala je članak i klinula.Bilo je poslato.

Dani su prolazili.Jedva da je neko obraćaš pažnju na ono što ona napiše.Nije se ni trudila.Uvek je bacala na ekran ono što joj je u tom trenutku padalo na pamet.Jedne večeri je napisala post i svi su joj se blogeri javljali.Nije znala kako to funkcioniše.Nije znala ni da treba da čita druge da bi je oni čitali.Ali nakon gomilu komentara bilo je glupo da to ne učini.A onda su ti tekstovi počeli da joj se dopadaju.Koliko je pisala toliko je i čitala.Nisu šarane laže.Niti upakovani mediji.Prosto iz srca.

3 meseca kasnije pojavio se on.Sa nekim glupim postom.Prvo što je pomislila bilo je koji je ovo kreten.Ali malo po malo u komentarima sa tim kretenom se zbližila.Istina više su lupetali.Šalili se.Ali iz šale se opasna osećanja rađaju.Znate to i sami.

Sve je krenulo polako.On je njoj poslao sliku.Ona nije želela čak ni da je vidi.Ta osećanja su bila veličanstvena.Nedostojna materijalnog.Bila je ubeđena.Ako materijalizuju zeznuće se sve.To nije želela.I tako joj je život bio spetljan.

On je bio uporan.Mailovi su bili učestali.Nikada nije videla tog čoveka a osećala se kao da su u vezi.Nervirala se kada se nije javljao.Kada ona nije stizala njemu...

On je počeo da piše za nju.Odjednom je počeo da piše lepo.Kao da ne piše muškarac.Gutala je tekstove.

A onda su se videli.Znala je da taj susret neće mnogo promeniti.Ona je već imala snažna osećanja.Ma kako on izgledao ona su bila tu.I sve je bilo bolje nego u postovima.Prava čarolija.Preneta sa ekrana na javu.Potisnula je sve probleme i bila najsrećnija žena na svetu.

On je pisao za nju.Ona za njega.Postovi su bili prelepi.Svi su pratili.Znali šta se dešava sa njih dvoje.Pomalo kao u tabloid časopisima.

A onda su počeli prigovori.Svaki dan je dobijala savete i kritike blogera kako on nije za nju.Verovatno je isto dobijao i on.Nije mogla da bude sigurna.Najpre su ih slavili.Kao najveću ljubav.Najbolji par.

I tu.Tačno tu ljudska narav je dolazila o izražaja.Sreća.Sreća se nikada u ovom narodu ne priznaje.Mislila je ona.

On je polako počeo da se udaljava.Opet je pisao .Lepo.Ali ona se više nije pronalazila u njegovim tekstovima.Jednog kasnog popodneva mu je poslala mail.Gotovo je.Ne treba joj tako.Nije želela nikada tako.

Otišla je na drugi blog.On je došao za njom.

Ubrzo je shvatila da je njemu svaka ljubav najveća i da ih uvek ima nekoliko u isto vreme.

Nije joj bilo žao.Njoj je tokom tog perioda bilo lepo.Uživala je.Žalila je njega što on nije bio dovoljno sposoban da učini isto.

On se okrenuo protiv nje.Udružio sa svim onim vešticama koje su je pljuvale.Ona se smešila.Taj je period upamtila kao lep deo života.

Shvatila je da se niti jedna ljubav ne može održati pred očima javnosti.Zašto se raspadaju Holiwudski brakovi.Ali isto je tako shvatila da sa njegove strane ništa nije imalo veze sa ljubavi.

Imalo je samo sa blogom.

Piše ona sada.Piše i on.

Nisu u kontaktu.Ona ponekad primeti neki njegov lažan profil sa rečima njoj upućenim i nasmeši se.Zna ona dobro da se nikada ne može sakriti iza slova.Suviše ga dobro poznaje.

Ponekad ona napiše nešto o njemu.

Ponekad on o njoj.

Ali to je sve.

Ona je imala ljubav.On je imao blog.

Shvatila je da blog i ljubav nikada ne idu zajedno.


Princeza vam želi laku noć!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 30  |  negativni glasovi: 4

Napiši komentar:

sneki62 (55)
PRELEPO, KAO DA PISE STARIJA. ONA JE IMALA LJUBAV...I NEK SE SECA TOG TRENUTKA, NEKA GA ZAKLJUCA U SEBE I NEK KRENE DALJE..A ON IMACE SAMO BLOGOVE? LJUBIM TE.
#10, 19.01.2012 - 00:19
I ja tebe najviše!
19.01.2012 - 00:22
matoritaxi (64)
da je vredelo trajalo bi.Sve je to tek samo jedna stranica zivota,cekacemo bolje dane....
#9, 12.01.2012 - 03:13
Bolji dani su već tu
Sve je zaboravljeno.Sećamo se samo lepog.Iako...ne ume to svako
MRzim tu izreku ali u ovom slučaju je potpuno na mestu
Zahvaljujem se na inspiraiji!

12.01.2012 - 09:53
nislice (47)
Trenutak.....Carolija...Magija.....Ali sve ima svoj pocetak i kraj.....Sto pre spoznas konacnost.....Sve dobija drugaciji smisao...Boju....
,,Nije joj bilo žao.Njoj je tokom tog perioda bilo lepo.Uživala je."
#8, 12.01.2012 - 02:25
To si savršeno rekla
Što pre spoznaš konačnost...
A nje uvek ima
Na sreću spoznala sam je i srećna sam zbog toga
12.01.2012 - 09:52
Pearlpearl (60)
pa sad sta reci ...ima svega i svacega
#7, 12.01.2012 - 00:02
Eto baš to što si rekla
Ima svega i svačega
Želim ti laku noć i hvala što si svratila
12.01.2012 - 00:12
vitezkoja (42)
da ne pocneš i ti kao i oni da imaš blog a neko ljubav a ti ne obracaš pažnju na to a onda ti kreneš tim stopama nebi trebalo tako ljubav na prvom mestu pa onda blog ako za njega ima vremena može ljubav i blog bar se nadam da može tako
#6, 11.01.2012 - 23:40
Viteže nemoj da me prozivaš
Vidiš ove crvendaće što me prate )))
ne mogu ja tako nikako

Ne spajam blog i ljubav više...
Samo jau i blog
11.01.2012 - 23:59
citer (48)
.Zna ona dobro da se nikada ne može sakriti iza slova.Suviše ga dobro poznaje.

Ponekad ona napiše nešto o njemu. Ajd što ona zna , nego što mi znamo a držimo puna usta vode i ne komentarišemo i naravno u 22 h i 05 min posla nas kolektivno na spavanje , cccccc
#5, 11.01.2012 - 23:26
Hahahah ti kumo vodu da držiš
E pa nema šanse
U sve mogu da poverujem al u to nikako ))

Sad mi meriš i satnicu
Neka neka
11.01.2012 - 23:57
vitezkoja (42)
posla ti nas na spavanje a ko ce da ti pravi društo dok citaš naše kometare i druge blogove ccc sta ti nama radiš hoceš da nas staviš pod torturu kada kažeš laku noc svi na spavanje nema više neta rekla je princezanemira laku noc gasi komp a ovo sto si napisala sve poznato i znam da sada trebam da cutim .Ona je imala ljubav.On je imao blog.
Shvatila je da blog i ljubav nikada ne idu zajedno idu zajedno ako oboje imaju ljubav
#4, 11.01.2012 - 23:09
Ma tu sam ja ne brini
A i ovi moji crvendaći koji idu uz mene hahaha
Ne,shvatila je da je ona imala ljubav a on blog
A blog i ljubav svakako ne idu zajedno
A da su oboje imali ljubav niko nije pominjao ))
11.01.2012 - 23:19
elektromen (62)
Sanjaj lepe snove prncezo.
#3, 11.01.2012 - 23:05
Hvala nalepše
Sanjaj i ti lepe snove takođe
11.01.2012 - 23:20
Hmmm,nit bih sta dodala nit sta oduzela Da je bilo dobro to bi trajalo..Kao sto si jednom napisala u blogu,realnost uvek pokvari sve virtuelne ljubavi
#2, 11.01.2012 - 22:59
Slažem se!
Ljub na kub!
11.01.2012 - 23:15
#1, 11.01.2012 - 22:15
11.01.2012 - 22:16