Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nislice blog
,,Tajna sreće nije u posjedovanju, nego u davanju. Tko druge usrećuje i sam postaje sretan.Ljubav je poput vode. Već kap vode može cvijetu dati snagu da se ponovno ispravi .Nemoj čekati da netko drugi započne. Na tebi je danas red da otvoriš krug radosti. Ponekad je dovoljna mala iskra da zapali veliku vatru. S iskrom dobrote moglo bi se početi mijenjati svijet. Ljubav je jedino blago koje se umnaža dijeljenjem. To je jedini dar koji se to više uvećava što se više troši. To je ujedno i jedino poduzetništvo u kojem se upravo trošenjem više zarađuje. Poklanjaj to blago, razdijeli ga, razbacuj na sve strane, do dna isprazni džepove i košare, isprazni čašu i sutra ćeš ga naći još više nego si ga imao jučer.
Život je davanje, kap po kap, dok se sav ne istroši u dobroti i ljubavi.
Ne može se otvoriti srce Bogu a da ga istodobno ne otvorimo svome bližnjemu.
Izraz pažnje i susretljivosti jest dašak svježeg zraka u zadušenom prostoru svagdašnjice koju pritišće žalost i utučenost.
Najsretniji je onaj čovjek koji je učinio sretnima najviše drugih ljudi.
Prava darežljivost ne očekuje ništa zauzvrat. Dobrota u riječima stvara povjerenje; dobrota u mislima stvara dubinu; dobrota u davanju stvara ljubav!"
C/P


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
#3, 12.01.2012 - 13:10
Danka46 (69)
#2, 12.01.2012 - 11:21
nislice (47)
hvala
#1, 12.01.2012 - 09:11