Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matoritaxi blog

Nazovimo to ljubav...

Postoji li definicija ljubavi? Neka matematička jednadžba koja mjeri otkucaje srca svaki put kada pomislimo na voljenu osobu i dijeli ga na pola kada naiđemo na ''no response'' reakciju?
Jednom kada se zaljubiš teško je ne predati se u potpunosti unatoč saznanju da češ kad-tad najebati. A opet guraš svoje, paraš oblake, prvi, drugi, treći......sve do onog sedmog.
Kad bi bar dulje trajala ta zaljubljenost, taj osjećaj zatupljenosti kada ti se cijeli svijet vrti oko te jedne osobe. A onda......pljuska u lice, realnost, počinješ osim vrlina primječivati i mane, za koje si zbog nadmorske visine u kojoj se tvoja glava našla, mislila da naprosto ne postoje. One su tu, i šta sad? Jednostavno se pomiriš sa činjenicom da nije savršen, da nakon zaljubljenosti dolazi ljubav, te dvije ''strašne'' riječi VOLIM TE! koje ti pređu preko usana unatoč wc dasci koju po tko zna koji put nije spustio!
I uvjerena si kako je vaša ljubav dvosmjerna ulica, nikako jednosmjerna. A ti i dalje guraš svoju glavu, ovaj put ne kroz oblake nego kroz životne nedaće. Boriš se sa demonima, sve u ime ljubavi za koju živiš, za koju misliš da se isplati boriti.
Daješ sebe, daješ se u potpunosti, svaki otkucaj srca, svaka kap znoja, svaka suza prolivena u samoći, i svjesna si da ti se srce lomi, matematička jednadžba ga dijeli na pola, boriš se protiv svih, protiv ljudi oko sebe, boriš se za i protiv njega, sebe i onda dođeš do dna gdje ti je duša toliko izgubljena, gdje ti srce više ne kuca.
Imaš tek toliko snage da izađeš iz svega, predaš bitku i kreneš svojim putem......copy|paste 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
-Ljubav je jedina igra u kojoj obe strane mogu pobediti.
-Ljubav je najplemenitija snaga uma.
-Što vide i slepi ne vide zaljubljeni.
/Matija Beckovic/
#2, 12.01.2012 - 09:19
Ko ume da voli,ne bi trebao nista drugo da radi. D.Radovic
13.01.2012 - 01:07
dc72 (46)
vjerujem da svako ljubav doživi na svoj način,teško i nezahvalno je smjestiti je u neku definiciju al ako bih je ja ukratko htio opisati bilo bi to ovim riječima ..najjača i jedina sila koja pobjedjuje sve snagom svoje nježnosti i najsladja rana na nečijem srcu
#1, 12.01.2012 - 04:52
slazem se sa tobom
13.01.2012 - 01:01