Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Duca51 blog
Pokušaće da ga očara. Možda se u njoj već probudilo nešto davno ubijeno posle svih poraza. Obukla je tamno crvenu haljinu, stavila ruž boje trule višnje, pustila dugu kosu da joj pada niz ramena.Pogledala je još jednom u ogledalo i reče sebi:
- Devojko, vreme je da se trgneš i da kreneš dalje,da se vratiš sebi. Razmahni ta krila i poleti već jednom !
Duboko u njoj sve je drhtalo od nemira. Dovoljno je bilo da se seti njegovih prodornih očiju pa da sva ustreperi.Peni more uzburkano u njoj. Plima osećaja, i čini se, oseka tuge, konačno...Trema, knedla u grlu.I neki leptirići u nagoveštaju. Java ili san ?
Čula je sirenu...Čekao je dole na parkingu.Pošla je niz stepenice bojažljivo, sva usplahirena i rimenih obraza.Dočekao je širokog osmeha, prostrelio je plavookim pogledom koji je klizio niz njenu haljinu. Progovorio je, po malo zbunjen:
- Znao sam da si lepa...ali večeras draga, zasenila si zvezde.
Reč nije mogla da izusti.Samo neuhvatljivi nemir i bura emocija prostrujala je kroz svo njeno biće.
Otvorio joj je vrata od auta i ovlaš joj prošao prstima kroz kosu...Ušla je , sva se tresla.
Osetila je njegove dlanove na vrelom licu. Kao dve reke, uplovili su jedno u drugo ljubeći se bez daha...Crvena haljina padala je lagano...Njeno usamljeno srce našlo je put do iskrica sreće...Samo treba da se potrudi da ne ugasnu...Ona ponovo voli...

(COPY/PASTE)


Tagovi:
b, g, l, o

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Danka46 (68)
#2, 16.01.2012 - 21:23
vld (42)
#1, 16.01.2012 - 18:15