Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Dragan70NS blog
Koliko puta do sada se pričalo o preljubi, šta raditi, da li priznati ?!, pa na to pitanje postoji jedan vrlo jednostavan odgovor: NEMOJTE PREVARITI OSOBU SA KOJOM STE !!!!

Eto ja sada mogu da dam odgovor, a da bi se došlo do odgovora mora da se desi ono zašta će mo se kasnije kajati, opet to je i dosta komplikovano jer ako nekog volite i poštujete NIKAD nećete uraditi nešto što će pokvariti taj lep odnos i povrediti voljenu osobu, jer nijedna strana ne zaslužuje da bude prevarena i povređena, ja neznam zašto to rade žene, ali imam dva primera zašto to rade muškarci, jedan je primer mog druga koji to radi da bi se hvalio i izigravao mangupa pred drugima, i nije samo sex varijanta već kao neka vrsta paralelne veze. Drugi primer je samo kres varijanta bez reprize, jednostavno kao što se desilo meni teško je reći "ne", jer nisam razmišljao mozgom.

Zašto sve ovo pišem, pišem onima koji vole svoje partnere, ako niste do sada prevarili nemojte ni pokušavati, verujte mi ne isplati se, pogotovo ako je ona majka vaše dece, razmislite i shvatićete da nije u redu, ja kažem i garantujem vam da NE POSTOJI razlog i izgovor zašto bi prevarili osobu koju volite...uvek dobro razmislite pre nego što nešto uradite, posle će biti kasno, kao što se kaže "posle je**nja NEMA kajanja" !! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
#1, 17.01.2012 - 22:42