Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Marko-39 blog
Kada voliš nekoga daruješ mu srce. I to srce nikada ne možeš dobiti nazad. Ono zauvek ostane kod toga nekoga, ponekad stoji, spremljeno u ormaru za bolje dane, ponekad se slomi. Kada ga daruješ, ne pitaš šta ce ta osoba uciniti sa njim. Znaš samo da kada se udaljiš od svog srca osecaš teskobu i tugu. I kada daruješ to srce, kada je kod nekoga i kada mu ne možeš blizu, tada dodje vreme da ti naraste novo srce. Ne isto, slicno ali ipak drugacije. I kada to srce naraste, kada sazri i popuni prazninu u kojoj je stajalo ono staro srce, tada dodje vreme da daruješ novo srce. I to srce nije isto kao ono staro, nove ljude voliš na novi nacin... ni lošiji ni bolji, jednostavno drugaciji. Nije moguce zameniti nikoga i ništa, moguce je samo preuzeti necije funkcije, obavljati isti posao... Cini se isto, ali nije. Jer srce je jedinstveno, ljubav je jedinstvena. Pomalo posebna i pomalo drugacija.
Zaljubiti se je lako, ali je teško dati srce.... Narocito neko novo, neko koje je ponovno naraslo... Koje je zamenilo ono staro,preboljeno srce. Da srce brže raste, bilo bi ga jednostavnije dati...Da tako lako ne puca i da se može vratiti... bilo bi puno jednostavnije. Ali ne može.
I onda, ponekad nisi siguran... Nisi siguran kome dati srce. Nisi siguran da li ga dati... nisi siguran da li ceš opet morati cekati da naraste. I u ništa nisi siguran... ali to je tako... i ne moraš bit siguran..
Za neke stvari se isplati rizikovati... Darovati srce i ne misliti ni o cemu... Nenadati se dobrom, ne strepiti od lošeg... Samo se prepustiti talasima života. Vreme ce pokazati koliko su naše odluke pametne, ali to je to...To su naše odluke, to je naše srce i kada ga odlucimo darivati,samo je na nama kome cemo svoje srce dati.
Ljubav je teška karta u igri života, a srce nas vodi i pokazuje nam pravi put. Lako se lomi, sporo raste, ali onaj ko ga dobije može se zaista osecati srecnim. Najveci je dar kad nekom pokloniš svoje srce... c/p


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 29  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 
Ne možeš da vidiš komentare ovog unosa.