Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nadans blog
‎-Ljubav je pesma,melodija,vazduh,politika,rat i mir,preljuba,daljina,hrabrost,zapis...Ljubav je zapis!

-Ljubav je pažnja,osluškivanje,nemir,ćutanje i strast...a prodala sam i izdala svoje srce zbog strasti!Ćutanje je znak odobrenja.Predskazanje da reč "U redu" više ne označava pomenuto stanje i da taj odgovor više nije potvrdan.Ćutanje je najveća ne izrečena laž!

-Ljubav je izdaja i nada,usamljenost i vera,bačen osmeh u prazno,zrno sreće bez većeg razloga :) ,mnogo reči i misli koje putuju 24h dnevno,7 dana u nedelji čovekovim telom.Nepostojeća destinacija kojom vladaju bura,plima ili oseka.

-Ljubav je želja,delo-ispravno ili pogrešno,zakon i znak sa zabranjenim pristupom koji,vragolastom svešću,kršimo..uživamo i utapamo se u bitne momente.Stvaran san.Strah.Niti jednostavnog oblika vezane u čvor.

-Ljubav je ljubomora,obećanje,zavet,greh i iskušenje,"greška" koju ispravimo ili načinimo.Ogovaranje,žargon.Droga.Zločin i kazna.Ponos i poniženje.Lavirint.Borba.

-Ljubav je staklo i stena,pobeda i poraz,zrak na kraju tunela.Beskrajnost.Jedinjenje koje se ne može meriti ni jednim jedinicama za količinu.Putanja kojom se ne može označiti kraj.Konzulat poverenja i osećajnosti,ambasada u kojoj je jedini potreban dokument za dobijanje "vize"-nežnost.Granica koja se prelazi bez pasoša.

-Ljubav je gubitak ličnosti.Poigravanje dva različita sveta.Zemlja Nedođija,u kojoj je apsolutno sve moguće kada se voli...pa čak i da se leti...

-Ljubav je serija.Svi pojedinci su i jedini glavni glumci i režiseri svake epizode.U ljubavi nema pravila.Najobičniji poker-ili dobijaš ili gubiš.Odustaju nesigurni.

- Ljubav je ljubav i prezir,dodir i odbojnost,svitanje i sumrak.Sa svršetkom dana se otkrivaju sve sumnje i nepravilnosti.

-Ljubav su Zevs i Afrodita.Kralj i sluga.Lepotica i Zver.Zemlja i Jupiter.Jezero i Okean.

-Ljubav je jedina postojeća "važnost" koja se nikada nije mogla definisati adekvatnim rečima.Previše toga objašnjava i čini ljubav.I kakva god bila,ona je uvek deo nas.

-Ljubav je ime,i imenica ženskog roda koja je obišla čitav univerzum,uvukla se u vasionu,svetlost.Prevedena na sve svetske jezike.

...i upravo zbog svih vrlina,slabosti i mana,mi VOLIMO!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Gledaj me...cuti...ne govori nista
cutanje govori vise od reci....
#4, 24.01.2012 - 20:48
Ljubav je uzeti i dati
jedno drugom u zanosu pripasti,
vrela krv, venama tad tece....
#3, 24.01.2012 - 20:47
andrija73 (43)
Voli te se ljudi,voli te do kraja jer LJUBAV NAS SVE SPAJA pozzzz lep blog
#2, 21.01.2012 - 20:30
nislice (46)
mi VOLIMO!!!!!
#1, 21.01.2012 - 19:31
 

Korisnik
offline
offline nadans (62)
Srbija, Južnobački okrug, Novi SadBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa