Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
jelamari blog
Uzajemna ljubav je veliki dar,ali do nje se stiže samo u retkim zvezdanim trenucima.

Ko nije voleo,neka voli sutra.A ko je voleo,neka voli i sutra.Ja verujem u to sutra.

Ako nekog doista voliš,onda paziš da mu ne nanosiš bol .... a to vredi i za normalne parove.
Voleti znači davati a ne pretvarati se da daješ dok celo vreme radiš nešto drugo.

Čuvaj me u malom kutku svog srca.Neka ti moje misli ne remete nijedan trenutak života....a voli me tek toliko da znam da ti je do mene stalo.

U mojoj psihološkoj konstituciji manifestuje se apsolutna dominacija pozitivne energije za individualnosti tvoje ličnosti.Kraće rečeno:"Obožavam te!"

Ako postoji radost,onda je to susret s tobom.Ako postoji bol,onda je to život bez tebe.Ako postoji neko koga želim onda si to ti!

Voleti nekog a ne biti sa njim je isto što i biti kažnjen a ne biti kriv.

Ako postoji ljubav,onda te volim.Ako postoji želja,najviše te želim.A ako je sve to laž,ti dođi kod mene,ispuni mi želju da večno pričamo o ljubavi i da se u oči lažemo.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Parafraza Duška Trifunovića. Laž je lijepa, istina nije. Ona je surova. Iaak, više volim Istinu, jer je i život, najčešće - surov. Ipak, postoji nešto za čim većina čezne. To ne priznajemo javno, hrabrimo se, ili istinitije (surovije?!) lažemo se - Dobro je! A zaspemo i budino se sami. Nije Lev Rubinštajn, ali je on citirao, zaboravio sam koga - Za život su potrebni živi. A naročito oni koje volimo, i koji vole nas.
#1, 15.02.2012 - 01:04
 

Korisnik
offline jelamari (47)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa