Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matoritaxi blog

5 (nepisanih) zapovesti Facebooka za devojke

1. Menjaj status svakih pola sata. Većina Fejsbukovljanki koriste stihove iz pesama Grand produkcije, ali ti nemoj. Budi drugačija! Ti stavljaj stihove pesama iz Gold produkcije.

2. Nikad ne odbijaj poziv za prijatelja i učlanjenje u bilo koje grupe. U grupu obožavaoca Rebeldea i Tošeta Proeskoga se sama učlani.

3. Šalji zahteve za prijatelje svemu muškom na Facebook, i jadaj se kako te muškarci opsedaju i traže da se vidite (goli preko veb kamere).

4. Aploaduj svoje slike jednom nedeljno, ako ideš u bilo kakvu školu, onda slike od tamo tebe i tvojih drugarica. Kad poziraš, pokazivanje satanskog r'n'b znaka je obavezno! Sledeće nedelje aplouduj slike tebe u tvojem domu, naprimer one kad (fora) spavaš s Tedi medvedom, ti u WC-u (obavezno pušti vodu, jer ima zlobnika koji na slici traže i najmanju grešku, u ovom slučaju govno u WC šolji). Tako svake nedelje biraj razna mesta za slikanje i albumima daj najnebuloznija imena tipa: A šhto je owo..., Krmač... pardon, Loodache, Zvvek itd.

5. Redovno menjaj svoj status o ljubavnom životu. Ne, niko za tebe neće pomisliti kako si jebena drolja i glupa kurveštija, nego da jednostavno ne možeš naći ljubav svog života, pa ih zato brzo menjaš. C|P


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Veoma okrutno, delimicno istinito, ali to se ne odnosi na sve devojke, da napomenem..
#3, 01.02.2012 - 20:20
naravno da se ne odnosi..
02.02.2012 - 10:48
nislice (47)
#2, 01.02.2012 - 20:19
matoritaxi (65)
Pravila ,pravila....
#1, 01.02.2012 - 19:57