Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Čitav život mu je se odvijao pred očima dok je vozio ka aerodrumu.Sneg je polako zatrpavao grad.Imao je utisak kao da se sve dešavalo nekom drugom.Kao da gleda nekakav film iz prikrajka začuđenog izraza lica.Ona.Za sve je kriva ona.Balavica.

Ne moguće.Nakon svih onih žena koje je menjao.Njegova je uvek mogla biti svaka.Ok pomalo je uticalo i to što je na položaju.Ali opet...ne može to svako.Menjao ih je često bez griže savesti.Uvek je govorio da je njegov jedini greh to što voli žene.

Međutim koliko god da je menjao na tronu je uvek stajala ona.Njegova žena koja mu je podarila dvoje divne dece.Oni su sada u Americi.Studiraju.Međutim ni oni nisu više sa njim u kontaktu.

Sve je počelo kada se pojavila ona.Radila je u njegovoj firmi kao obična službenica.Punih 25 god mlađa od njega.Nešto ju je razlikovalao od ostalih žena.Mislio je tada.Jedino nju nije pridobio na prvi mig.Osvajanje je teklo punih godinu dana.Za to vreme je od obične službenice unapređena za šefa,da bi joj bilo plaćeno doškolovavanje jer je pucala na mesto direktora.I tek kada je to doškolovavanje ugovoreno dozovolila mu je da je poseti u njenom stanu.

Sjajan sex.I pored toliko žena koje je izmenjao ova mu je privlačila posebnu pažnju.Seća se kako mu je omah nakom sexa rekla da mora da žuri na neki rođendan,stavljajući mu do znanja da je još uvek mlada te može sebi da priuštava zabave.Po prvi put se pokupio i bez reči otišao.Pozvao ju je već izjutra.

Ubrzo su počeli da se viđaju sve češće.Saznao je da ona živi u iznajmljenom stanu.On je sada plaćao stanarinu.Sa toliko je njih bio.Bile su tu glumice,žene na položaju,klinke za jednokratnu upotrebu,pa i jedna bivša ministarka.Sponzoruše je prezirao.Jedino što bi plaćao bilo je piće pre sexa.

Ali ova nije tražila od njega ništa.Sam je nudio.

Njegova žena je počela da sumnja.Znala je ona za njegov buran život.Tolike se žene ne mogu ničim sakriti.Međutim u njenim je očima primećivao nekakav strah.kao da je slutila da će je baš ova koštati mnogo toga.Uskoro su počeli da idu zajedno i na prijeme i razna dešavanja.

Konačno,njegova je žena pronašla njenu poruku u njegovom mobilnom telefonu koju kao da se nije trudio da sakrije.Opet,bio je to prvi put nakon 20 god braka da je ona uzela njegov mobilni u ruke.

Najbednije od svega je što mu je oprostila.Ali je on odlučio da je ostavi.Kao da je vrebao priliku da se ma šta dogodi slično.Kao da je odlazak pripremao znatno ranije.

Razvod je okončan u rekordnom roku.Njegovoj ženi je pripala kuća i deo privatne firme a njemu stan i deo iste firme.Kćerke su ga oštro osudile.Nakon iznenadnog razvoda su mu stavile do znanja da ne žele da ga vide.Iako je on bio taj koji je plaćao njihovo školovanje.Njihov otac,pobogu.tako nešto nije očekivao.

Njegova mlada izbaranica se odmah preselila u njegov stan.To je bio stan koji mu je služio za sve one brojne avanture.

Bila je savršena.Telo izvajano.Veoma intelegentna.Nikako napadna.Dugla plava kosa .Visoka,Vitka.Uprkos svemu štose dogodilo on je uz nju bio srećan.Potojala je samo jedna stvar kod nje koja mu je prilično smetala.

Znao je za njenog bivšeg.Koji se nalazi u Šveskoj.Zaprvo uhvatio ju je kako sa njim razgovara nekoliko puta.Jednom mu je čak tražila novac da mu pošalje budući da je kao u teškoj situaciji.Ali dobro,mislio je naš junak,dugogodišnji stanovnik švalergrada.Ne može ni sve da bude savršeno.

Interesantno je kako se ona nije menjala.Kako to da nije primetio nikakvu promenu kod nje?Uvek je bila umiljata i spremna na sve.Pa čak i tokom tog poslednjeg susreta,kada su po ko zna koji put imali fenomenalan sex i kada ga je na rastanku poljubila niišta drugačije nego inače.Išla je na fax.Barem je tako mislio.Totalno se predala završetku školovanja.Direktorsko mesto joj je bilo meta.Ono o čemu je sanjala.

Kada se te večeri vratio iz firme,nije je bilo.Kao ni jednog dela njene odeće iako ju je imala u velikim količinama.Ubrzo je dobio poziv iz firme da se spakovala i najavila da odlazi.

Znao je.Slutio.Sumnjao.Ali mu ni na kraj pameti nije bilo da će ostaviti sve.Znao je da će jednom otići kod njega.Tog njenog bivšeg.Kad god bi o njemu pričali lice joj se ozarilo.Znao je samo nije želeo da veruje.

Nakon što je preko veze iščeprkao preko telefona tačno vreme polaska,ostalo mu je još toliko da je sustigne u poslednji momenat.

Ugledao ju je sa leđa.Najlepše obučena žena na aerodrumu.Probrano.Moderno.Skupo.Zna on.Sve je to njegovih ruku delo.

Nije je čak ni pozvao po imenu dok je ulazila na carinsku kontrolu.Ali se ona okrenula sama.Interesantno je da nije delovala niti malo uplašeno.Najpre ga je pogledala tužnim očima.Kao da su nad njom sve nevolje sveta...

A onda mu se široko osmehnula.Opet uprkos osmehu njenim očima je privejavala nekakva tuga.Ista ta tuga ga je osvojila od prvog njihovog susreta.

Mogao je.Mogao je da je stigne.Sve da joj oduzme.Mogao je ali nije.Nije čak ni reči izustio.Sam ju je tužno pogledao.Zatim se okrenula i otišla bez ponovnog osvrtanja.

I opet čitav život pred njegovim očima.Možda je ovo kazna za sve.Za sve one prevarene,ostavljenje žene,za sva lažna osećanja i obećanja.

Nema sa kojom nije uspeo.Sve je on ostavljao, a naš švaler je izginuo od jedne obične balavice koja ga je napustila zbog dečka koji je u Švedskoj konobar.

Neka mislio je.Nekako kao da mu nije bilo žao.Kao da mu je laknulo što je i on konačno jedanput poneo teret.Mogao je da je stigne.Da vrišti na nju.Da jo sve oduzme.

Odjednom je pomislio šta bi se dogodilo da je svaka žena koju je ostavio tako uradila.

Okrenuo se i pognute glave krenuo ka izlazu.Znao je da ga očekuje hladna postelja.

Beše to samo još jedan okršaj kod švalergrada.


Želim vam lepo veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 22  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

Danka46 (69)
Nemam ovih dana vremena za citanje blogova,posebno ne ovako dugih,ali me privukao interesantan naziv/naslov.
O junaku price zna se,svi oni prodju tako,mnoge su zaplakale zbog njega, badze,trebao je znati da i njemu kad tad predstoji vreme placa.Tekst ti je za pohvalu!
#8, 03.02.2012 - 23:07
Nemam ni ja ...
Hvala što si ipak pročitala
Baš je dug...ali morala sam da opišem
Uvek svako plaća pre ili kasnije...
Veliki pozdrav!
03.02.2012 - 23:43
tako je to niko srecan niko zadovoljan ima toga na pretek pozdrav prelijepo i poucno lijepo vece
#7, 03.02.2012 - 21:29
Slažem se...
Niko srećan niko zdovoljan
Hvala Ti
03.02.2012 - 21:35
nislice (47)
Beše to samo još jedan okršaj kod švalergrada.
#6, 03.02.2012 - 21:25
03.02.2012 - 21:34
vitezkoja (42)
cilj opravdava sresta kojim se dolazi do zadatoga cilja ovde je bila obostrana korist mada on je iskusio ono što je on priredio mnogim ostavljenim svojim konkubinama sve se dobija po zasluzi kako si zaduzio tako i dobijaš racun .mada ima i cudan prizvuk ova prica ccc elemente prizvuka necijeg dela života
#5, 03.02.2012 - 21:19
Pa ima ima...morala sam da znam da bih opisala )
Mada se on zaljubio u nju.Moguće da nisam dobro opisao ali je to poenta
Prvi put se zaljubio...
03.02.2012 - 21:31
On koristio njenu mladost...ona negove pare...
#4, 03.02.2012 - 20:53
Ne samo pare...napredak ...
Mada on se zaljubio po prvi put u životu...
Veliki pozz
03.02.2012 - 20:54
citer (49)
to se zove Žikina dinastija
#3, 03.02.2012 - 20:31

03.02.2012 - 20:40
duga (50)
Ma sta samo tako lako prosao ,ma trebao je da se pece samo tako,,da mu svaleracija izadje na nos,,
#2, 03.02.2012 - 20:31
Ma izašla mu je
Nego trebalo je i da ga pokrade )
03.02.2012 - 20:40
#1, 03.02.2012 - 20:27
03.02.2012 - 20:39