Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Scofferowski blog
Nekad se isplati da ostaneš kod kuće subotom uveče jer imaš previše posla, iako je subota uveče (sveto vreme izlazaka subotom uveče). Ali, nekad se isplati i da budeš kod ortaka u stanu subotom uveče. Upravo sinoć, tj. u subotu uveče je njegov komšija izbacio neku ženu iz stana. Nasilje, live verzija, subota uveče!

Žena viče u hodniku subotom uveče: “P_čko jedna!”, i čuje se zvuk pljuvanja! Onda nered neki po hodniku subotom uveče. Neko guranje subotom uveče, pa opet, “Obična p_čko!”. Vidim kroz špijunku da se lik se vraća u stan subotom uveče, a žena valjda lupa po vratima zgrade subotom uveče. Čujem sve subotom uveče jer u prizemlju živi ortak svim danima u nedelji, pa i subotom uveče. Opet galama subotom uveče. Izbacio je ne samo iz stana, nego i iz zgrade taj komšija subotom uveče!

Kasnije, kad sam se vraćao kući video sam neke curice u minjacima kako vešto nabadaju na štiklama po hladnoći subotom uveče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

citer (49)
meni pričaš , ja imam sina koji se stvarno zove Borko
#2, 12.02.2012 - 20:59
Ene....
12.02.2012 - 21:21
citer (49)
subotom uveče je pozorište gde god se makneš
#1, 12.02.2012 - 15:14
Odgledao bih epizodu starog Pozorista u kuci....
12.02.2012 - 17:05
 

Korisnik
offline Scofferowski (31)
Trinidad i Tobago, Порт-оф-СпейнBlogovi: tagovi