Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Duca51 blog

***IPAK POŽELIM NEKO PISMO***

Nekada su se pisala pisma, a ne poruke kao u današnje vrijeme
Rado se prisjetim onoga vremena koje je bilo prije ere mobitela, mailova i društvenih mreža, vrijemena, mirišljavih koverti, raspackanog olova i nespretnog rukopisa.

Napisati pismo i poslati ga poštom, bio je jedan od onih divnih sjeanja iz dobra mladosti, kao i, u odsustvu novca za kupovinu marke, kada se znalo krišom napisano pismo staviti u njenu torbu ili povuči je za kosu ili gurnuti papirić u njen džep – onda (reklo bi se dječja posla ili je u pitanju stdiljivost) desilo bi se brzo skrivanje u WC i neopisiva sreća, pa bi uslijedilo još jedno čitanje za vrijeme nastave, pa još jedno u busu, pa još jedno na putu kući i do navečer…svako pismo znalo se napamet!

Ovaj mjesec je mjesec da se pošalje pismo! I koja radost slijedi kada se otvorit sandučić i za promjenu otvori se koverta koja nije sudsko ili koje drugo izvršenje, račun ili opomena…

Prisjetiti se ljepih i šarenih papira, pa svoga kakav god da je „rukopisa“, te stavljanje misli na papir je doživlja koji može bilo čime mjeriti ili usporediti.
Februar - mjesec ljubavi može biti idealan za pisanje ljubavnog pisma.
(COPY/PASTE)


Tagovi:
b, g, l, o

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (42)
#2, 17.02.2012 - 17:51
gracija (66)
ah... to divno vreme,,!!!
#1, 17.02.2012 - 13:53