Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

TAJNI SUSRET SA JEDNIM SA KARIKA

Imam ja svog Marsovca.Imam.Ali u cilju istraživanja radi pisanja blogova (a izgovor mora uvek da se pronađe) reših da upoznam svoju glavnu konkrenciju.Protivnika po peru ,ili vam prstićima ali nećemo u detalje.

Njega verovatno znate.Često piše.Moguće najduhovitije postove.Svi nešto asociraju na hm....one stvari al nigde ništa konkretno.A možete ga često videti kako komentariše moje postove.I kako se žali kako ja nisam konkretna u hm...onim stvarima.Šta ćete oni koji nešto rade okrivljuju druge da rade to isto.Tako je bilo od davnina.

No vratimo se mi na priču.Mamian je kao uvela akciju hadde da se zezamo bla bla bla sve u cilju da bi ga samntala.Moram priznati ne bih se ni usudilana na sastanak sa njim da mi se nije učinio kao dobar frajer na slici.Sad kako ja Marsovca imam.Ovo je samo u cilju istraživanja radi pisanja blogova.Kontate me...

Ne vredi da se istraživanje vrši u nekom kafeu ili poslastičarnici.barem ne za postove kakve pišemo mi.Pozvah ga tako ja kod sebe.Ne moraju da znaju ni kosetozaljubio ni mamian ni devillibro...ako preživimo lako ćemo za priču.

I on pristane na moj poziv.Ja sva srećna.Mislim se nema nešto onih stvari kod mene poslednjih dana ali ni kodnjega čim stalno piše o tašti.Nema veze sredićemo.

Onda se setih kako me je verodostojno predstavio u svom postu.Onolike grudi.Zgodno telo.Nemojte zaboraviti da me nije video nikako ranije...Šta ću sad?E pa nisam ni ja naivna baš.Ušće mi je i tako na minut od kuće.Otišla sam i kupila 3 ona push up ili kako se zovu brusa sa što većim sunđerima(nema efekta da pišem sunđečić i lažem narod).

Uz to i 2 broja veću haljnu.Ali utegnuću se ja već.Kaiševi su moderni i tako.Pojasevi da ne kažem.A kada dođe taj momenat jednostavno ću da ih skinem.Ko će onda misliti o tome da li su lažnjaci ili nisu?

Umesto onog duhovitog i smelom frajera pojavi mi se na vratima stidljivko.Vidim nije razočaran ni on.Smešimo se jedno drugom.Sipala ja vino.On meni ja ne pijem vino mada sam znao iz tvojih postova...žao mi je.Može pivo?pitam spremna.Sve u nadi da što pre završi i pređe na stvar.Lice mu se ozarilo od sreće.

Za nekoliko minuta on rumen ,rumena i ja.A poruke mu stalno pristižu.Garant mamian,vrbuje ga da pobede za najbolji par ili bi opet nešto konkretno.No šta to ima veze samnom?Ja samo ispitujem za blogove.

Zatim je ovaj šarmantan čovek često išao u toalet.Što da odgovara na pozive što jer je popio dosta piva.A ja se mislim hoćeli ovaj više preći na stvar ili da prelazim ja.Ako bude dobro eto ti postova sutradan.A to je i cilj istraživanja.Samo postovi,ništa drugo.

Kad se vratio iz šeste posete toaletu reših da odem da se presvučem.Sad ili nikad pomislih.Ako uspem svka mi čast.Mislim i tako se sve za njega grabe.Onaj glasić umeni govori ...ne radi to imaš Marsovca.A on ima njih nekoliko sakarika.Pa nećeš valjda sveda pokvariš.

Onaj drugi kažema raspali šta te briga.Imaćete o čemu da pišete a i neće više moći date proziva ...
Otišla sam do druge sobe,predhodno upalila sveće i obukla najlepšu spavaćicu.Crnu.Prozirnu.Mislim sad grudi neće i da primeti,Sad je zategnto.

Vraćam se.Ne vidim ništa samo jedna sveća treperi.Jedva nadzirem njegovu siluetu.Gotovo je.Pomislih.Krećem u aakciju.Ako ovoga čekam...

I samo začujem

-Žao mi je princezo,zvala me hitno tašta.Preračunao sam se.Ova Turska serija se juče završila.Kaže da moram hitno da dođem da usisam kuću.Možda neki drugi put...

Došlo mi da ga zadavim.Toliko sam se spremala.Umesto toga naglo upalih svetlo.Reših da vrištim.Ne trebaju mi takvi.Pa mislim mogao je barem malo sebe da opravda.

I počeh.Međutim zaboravih da sam izvadila sve one grudnjake.Ko će o tome da misli.Njegov je vrisak bio jači od mog.Znam da je očekivao onolike grudi alimislim toliko zaprepašćenje...Nije se ni pozdravio.Zbrisao pre nego što sam pomenula keks.

A ja ostala da sedim nekako ispunjena čudnim zadovoljstvom.

Ipak ja volim svog Marsovca.

A za ovaj susret uz vašu malu pomoć niko saznati neće :)


Princeza vam želi lepo veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 70  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Divno, ali ipak nije sve u izgledu...barem za mene.....
#36, 27.02.2012 - 08:38
pcelar (62)
JA ću taštu da KAZNIM zar ona tako nešto da uradi
#35, 26.02.2012 - 10:31
ZLATI58 (59)
U životu ima uvek nekih iznenadjenja. Ako su prijatana, što bolje. Ako ne ...jednostavno se dižeš i ideš dalje.
#34, 26.02.2012 - 10:19
sneki62 (55)
TREBA UNETI MALO SALE I SMEHA. EKSPERIMENT ODLICAN TI JE, ALI MARSOVAC JE I MOJ..HAHA..MI MARSOVCI I MARSOVKE, RAZUMEMO SE! NORMALNO SALA..OVAJ POST DOBAR TI JE..IMAM I JA NEKE DRUGE IDEJE..HM..TO BI BILA KOMEDIJA..LJUBIM TE.
#33, 24.02.2012 - 21:29
Treba...i ja se slažemDosta nam je sivila...Hahaha trka i za Marsovca ))Dobro da si ti da nije neka druga .Svašta bi bilo Ideje sprovodi hitno
24.02.2012 - 22:28
SFABICA (54)
masta ti je za desetku pozzz !!!!!
#32, 23.02.2012 - 23:43
Ko kaže da je mašta heheheh )Pozzz veliki
24.02.2012 - 10:42
Uzgred, a kako mi koji ne pisemo blogove (sto zbog polunepismenosti, sto zbog nemanja inspiracije) i koji nemamo punice da dodjemo na red????
#31, 23.02.2012 - 23:32
Ma nemaju blogovi veze sa timViše njegova slika...Ali mislim ni da predpostavim ta je tako moglo baš da se odvija uh...Postoje i mailovi ))
24.02.2012 - 10:43
dakacho (38)
omg..what th.f.c.k is thisss !?
#30, 23.02.2012 - 22:03
Neuspeli keksualni susretEto to je
24.02.2012 - 10:45
Možda nije ni prostata, niti ljubav prema tašti ... meni sve ukazuje na to da on voli crevo od usisivača
#29, 23.02.2012 - 21:41
24.02.2012 - 10:46
Eh, napravila si gresku u startu, umesto da si pozvala nekog od ovih momaka iz vrha Top-a, jer nisu oni dzaba u vrhu, njih vole zenske, i oni znaju sa njima, ti si se opredelila za nekog smokljana koji piskara!
#28, 23.02.2012 - 20:45
Hej!PolakoČita on sveIma da osvanem ponovo u blogu njegovom
24.02.2012 - 10:47
Dok je "tasta" nije toliko opasno, ali da je bilo "gospodja Mama"...e onda...uostalom, da li si se raspitala sa koje je ona planete??
#27, 23.02.2012 - 18:03
Jesam.Kaže sa Marsa ))O,da,da znam to...Ali veruj mi zaovog je tašta više nego mama ...
23.02.2012 - 20:26
1  2  3  4  [»]