Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
elektromen blog
Mraz,veče, sumrak se se polako spušta.Zamišljen, prelazim nov most na Adi , uživam u pogledu i radastan sam,divim mu se, što napokon postoji.Odjednom, šokoiran, gledam ispred sebe na asvaltu i ledu, zgrčeno telo,mlade žene.Pored mene, na mostu, prošli su neki ljudi,ni osvrnili se nisu.Saginjem se ,drmam je za rame.Počinje da se trese,podiže glavu.-Šta Vam je,šta je sa vama?-pitam i polako je dižem.Ona se ko prut trese,drhti.Ko zna koliko je dugo ležala tu, moram da je zgrejem,uzimam telefon zovem hitnu pomoć.Dajem joj rukavice,grlim,njene promrzle ruke se tresu.-Šta je sa vama?- pitam a ona pokazuje na torbu,na asvaltu i rasute stvari iz nje,cigaretu traži.-Htela sam da skočim,ja ne vredim ,ja nisam dobra žena,zovi mi muža,neću u hitnu pomoć bez njega...-slušam je, grlim i jedva uspeva da zapali cigaretu.-Imate li decu?- smirujem je -Koji je broj vašeg muža?-zovem ga da i on dođe.-Imam dvoje male dece,godinu i dve.-govori -Ja sam loša,ne želim da živim, da li ste zvali moga muža,popila sam neke tablete,kako bih mogla da skočim,ni za to nisam imala snage.-shvatam da ona voli svoga muža,da nešto mnogo krivi sebe.-Pa šta bi ta deca bez tebe,zar je išta vredno i ja sam mnogo izgubio,pa opet...-pričam joj,smirujem, tešim.Odvela je hitna pomoć,mislim da je više nikada neću videti a kada pomislim na to, osećam tugu i pitam se:-Zašto?


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Lelo (54)
Cudni su putevi ljudski
#4, 01.03.2012 - 19:12
nislice (47)
Zašto?
#3, 27.02.2012 - 16:52
Mislim da i ona ne zna pravi odgovor.Bila je ubeđena da je loša,suvišna,da nikome ne treba,da samo smeta i da bi drugima bilo bolje bez nje.
01.03.2012 - 13:20
Trenutci slabosti...beznađa....A tebi svaka čast...postupio si ljudsku...
#2, 27.02.2012 - 15:50
Hvala
01.03.2012 - 13:16
cica52 (66)
ZATO STO SVAKI COVEK IMA SVOJU ZUTU MINUTU I AKO TADA U TOM PRAVOM TRENUTKU NEMA NIKOG PORED SEBE, TA OSOBA PROBADA.SIGURNA SAM DA TO VISE NIKADA NECE POKUSATI, JER VIDECE DECU I SAZNACE STA BI SVE ONI MOGLI DA IZGUBE SA GUBLJENJEM NJE, MA KAKVA ONA BILA.
#1, 27.02.2012 - 14:47
Voleo bih da je tako.Nit između života i smrti veoma je tanak.Ona voli svoga muža i decu a ubeđena je da je loša i da bi njima bilo bolje bez nje.
01.03.2012 - 13:26