Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Budim se.Dete tamo.Ovamo.Kuća.Park.Park.Kuća.Vrtić.Kuća.Kuća.Park.Ručak.Večera.Pisanje.I tako svaki dan u krug.Osećam se kao hrčak koji se vrti na onom krugu.

Gledam ljude oko sebe.Oni koji pokušvaju da ugrabe nešto lepih momenata od života i koji su neizostavno osuđivani.I one druge koji ih osuđuju i žive njihove živote jer je tako lakše.

Svako prvenstveno gleda sebe i svoje potrebe.Traži neki bolji život i sreću ne osvrćući se pri tom što možda gazi druge da bi do tog boljeg došao.

A gaženjem preko drugih samo kopamo sebi put u provaliju jer nam se sve na ovaj ili onaj način vraća.Tuđe nas suze uvek sustignu.

Pitam se umemo li mi da živimo ili večito planiramo i maštamo život.

Zadovoljavamo se postojećim plašeći se da ma šta promenimo kako nas nebi smatrali budalama.

Velike ljubavi se još jedino doživljavaju čitajući nekadašnja dela.

Svi prihvatmo sitno,malo,tek onako,daj šta daš.

Pitam se ako bi prestali da to sve prihvatamo,sve temrvice koje nam se nude,da li bi ostavili konačno otvoren prolaz za nešto veliko?

To vam je kao ono nismo dovoljno bogati da kuupujemo jeftine stvari. Nije ni život dovoljno dug za ne bitne avanture.

Od njih često ne umemo da vidimo velike mogućnosti.

U ovoj zemlji nema ni posla,ni novca ni normalnog života.Deca još uvek žive sa roditeljima.Nije n ičudo što svi spas traže u ljubavi.

Pa smo svi zapeli.Lubav,ljubav pa da je odgonetnemo pa bla bla.

Ona se dasi i živi.A ostatak života naredni se prepričava.

E pa nema više šanse da pristaem na gluposti.Da bih imala nekoga.Da bih imala sex.Da bih mogla da kažem da imam nekoga.Da ne bi bila sama na svadbama na koje i ne idem.

Nemam više vremena za veze bez ljubavi niti da od nih pokušavam da čarobnim štapićem stvorim ljubav.A sve to u cilju samo da bih imala takozvani život.

Drugo je kod muslimana.Sećam se...onaj moj mi je pričao...

Kod njih s ečesto upoznaju na samom venčanju.A kada sam ga pitala šta sledi on meni kako se najpre svađaju pa se onda naviknu jedno na drugo jer shvate da mora tako i na posletku zavole.

Ne znam da li je tako ali znam da tako ovde ne funkioniše.Ovde gde se brakovi rasturau zato što je neko namignuo na pogrešno oko.I gde su svima svi krivi a svi koji krive savršeni.

Divim se osobama koje stupe u drugi brak (bez sarkazma)ja to nikada nebih mogla.Da krećem iz početka.Da nabavim novog oca za dete.Neka hvala.Nema šanse.

Ne želim da se igram života samo da bih drugima nešto dokazala.

Što više stvari analiziram to se gore osećam.

Zato sam kao što znate rešila da obrnem brigu na veselje ovih dana.

Ništa nema smisla u životu bez dnevnih osmeha.

Njih obično donose ljudi koje i ne poznajemo.Samo to često smetnemo sa uma.

Pružite priliku svakome ko vam ih poklanja.Nećete se pokajati.

Život i jeste krug.Smejemo se hrčkovima ali ni mi ništa bolji nismo.

Jedino što ima smisla su osmesi.


Princeza vam želi lep ostatak dana!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 18  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

shone68 (48)
pruži priliku onom ko ti je poklanja ...
#3, 04.03.2012 - 10:00
vitezkoja (41)
ako se imaš cemu smejati a ne smejanje radi reda nego ono kada ti i srce oseti smeh i ono se ozari od tog smeha ne umemo da zivimo jer se zivot sveo na planiranje i maštanje a sve ono između je zivot u krugu koji obrcemo kao hrcak njemu je to razonoda a nama obaveza

#2, 03.03.2012 - 20:36
Da,slažem se... Pa ako čekamo na smeh nećemo ga dočekati... Treba sami da ga proizvodimo i šalimo se
03.03.2012 - 20:41
duga (49)
KADA SAM TE UPOZNALA OVAKO VIRTALNO BILA SI ZA MENE ,SADA SLOBODNO MOGU DA KAZEM JEDNA KUTIJA RASUTIH PUZLI I SA SVAKIM MOJIM CITANJEM DODAJEM PO JEDNU NA SVOJE MESTO ,I SVE VISE MI SE SVIDJA SLAGALICA,VEOMA JE ZANIMLJIVA I KOMPLIKOVANA,I TREBA DOSTA MOZGANJA
#1, 03.03.2012 - 20:05
Nemoj da te složim ja Šalim se malo A treba i delova )
03.03.2012 - 20:11