Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
boki033 blog

Deset najgorih povreda tokom seksaSvakome se može dogoditi da prilikom najstrastvenijeg trenutka nastrada. Ovo su deset najgorih povreda koje su se dogodile u krevetu, prema izboru sajta uk.lifestyle.yahoo.com.


Napad mačke
Mačke su po prirodi znatiželjna bića, pa će reagovati ako vas vide da se na krevetu pomerate bez odeće. Nesrećni vlasnici ovih kućnih ljubimaca dobili su duboke ogrebotine na koži, zadnjici ili na nekom još osetljivijem mestu prilikom mačjeg napada. Neki veruju da je to način na koji je mačka pokušala zaštititi svog vlasnika, a neki veruju da su mačke obična smetnja prilikom seksa.

Orgazam od kojeg ostanete bez vida
Tokom izrazito intenzivnog orgazma protok krvi može se povećati, što može dovesti i do prsnuća kapilara u očima, što uzrokuje privremeno smanjenje vida. Neki doktori su posvedočili o slučajevima kada su muškarci i žene tražili pomoć zbog ovakvih situacija.

Nepravilno "podmazivanje"
Ako će vas išta naterati da pripazite prilikom upotrebe lubrikanta, onda je to ova priča. Mladić i devojka bili su u poseti kod bake i kada je ona izašla iz kuće, odlučili su se zabaviti. Nakon potrage za lubrikantom, našli su nitroglicerinsku pastu i zaključili da im to može pomoći. Kada ih je baka pronašla, bili su goli i u nesvesti i to u podrumu.

Za sve je kriv posao
Jedna nesrećna žena u Australiji imala je seks u hotelskoj sobi. Krevet se toliko tresao da je udarao o zid, zbog čega je sa plafona pao luster i povredio joj glavu i lice. Umesto da tuži hotel, ona je tužila poslodavca. Zašto? Zato jer je bila na službenom putu, pa je tvrdila da je zbog poslovnog puta pretrpela psihičke i fizičke povrede.

Gutanje kontracepcije
Svi znamo da je pametno preduzeti neke mere zaštite, ali ponekad siguran seks i nije tako siguran. Poznato je da su prilikom oralnog zadovoljavanja neke žene progutale prezervativ koji je bio na penisu njihovog partnera. Osim što su prezervativi napravljeni od materijala koji nije predviđen za ljudski stomak, gutanje prezervativa može dovesti do teškog kašlja i poteškoća s disanjem. Znamo da danas u ponudi ima onih finog ukusa, ali nikako se ne preporučuje njihovo gutanje.

Čuvajte se staklenih boca
Kada alkohol teče u potocima svašta je moguće. Zato i ne čudi da su pivske i vinske boce najčešći predmeti koji se nađu tamo gde ne bi trebali. Ako želite izbeći bolne posekotine, potrudite se da boca ne završi negde u krevetu. A to se događa češće nego što mislite.

Seks od kojeg zastaje srce
Setite se da je i seks oblik vežbanja. Ako je nešto energičniji, može se sagoreti i više od 300 kalorija u sat vremena. Istraživanje objavljeno u "Journal of the American Medical Association" pokazalo je da povećani napor prilikom seksa može uzrokovati srčani udar čak i satima nakon seksa.

Seks i sport ne idu zajedno
Sportske zvezde zarađuju milione, slavni su i u odličnoj formi, pa ni ne čudi da navodno imaju bogat seksualni život. Nažalost, seks ih može stajati karijere. Fudbaler Kevin-Princ Boateng jedan je od njih. Pretrpeo je gadne povrede mišića zbog svoje devojke supermodela, koja je od njega tražila seks sedam do deset puta nedeljno.

Ljubavni ugriz koji paralizuje
Ljubavni ugrizi najpoznatiji su trofeji tinejdžera, ali ako niste znali, mogu biti mnogo opasniji nego što mislite. Jedna žena sa Novog Zelanda tokm seksa je od svog partnera zaradila ljubavni ugriz i ubrzo joj je leva ruka bila paralizovana. Doktori su otkrili da je vakum poljupca njenog partnera bio toliko snažan da je uzrokovao krvni ugrušak u arteriji u vratu, zbog čega je pretrpela i manji moždani udar.

Modrice, uganuća...
Nisu sve povrede prilikom seksa tako strašne. Istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da je trećina ljudi priznala da tokom seksa pretrpi lakše povrede, uključujući modrice, 'opekotine' od tepiha, uganuće zglobova... A pet odsto ispitanika priznalo je izostajanje s posla zbog povreda prilikom seksa.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: