Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zocence blog

Moja cestitka za 8-mi mart :))))

Danas su u mojoj kompaniji damama delili poklon za 8 mart – internacionalni praznik žena, majki, sestara i naših ljubljenih.

Poklon je bio tipičan, nimalo originalan i još manje iskren. jedna crvena ruža i Milka od 250gr…

Ruža i čokolada…

Ne znam za vas, ali meni to zvuči švalerski. Znate ono ruža i bombonjera, a onda sledi presavijanje preko stola. Naravno da žene nisu shvatile gest na ovaj način, ali šta očekivati od starijih gospođa koje ionako vape za minimumom pažnje koji im nije pružan verovatno već decenijama.

Moja člestitka će biti manje materijalna, iskrenija i mnogo manje dvosmislena, ali generalno će se kretati u istom pravcu koji je zauzet u mojoj firmi.

Svim damama želim sretan 8 mart i da vam se sve želje ostvare i da nikada ne vapite za nečijom pažnjom, a pogotovo za onom najbitnijom – seksom!

Seks je jedinstven iskaz ljubavi između muškarca i žene…ali kao što znamo nije ograničen polnim razlikama, međutim nećemo dalje na ovu temu.

Da sam hteo biti diskretniji, ali mnogo podliji verovatno bih vam pokazao ovu sliku:

…međutim ja tu iskrenost ne mogu da krijem :)

Moj predlog je da se volite, da se mazite i da sve to doživite kao predigru koja vodi u mnoštvo seksualnih akrobacija i orgazmičnih ekstaza.

Isto tako nema potrebe da se ograničite na ovaj dana ili na bilo koji dan ili da se ograničite bilo kojim limitirajućim faktorom. Sex na svakom mestu i u svako vreme – sex bez granica.

Dobar je za vaš ten, stas i zdravlje. Uostalom, el video neko nesretnu osobu posle seksa?

To je bila moja čestitka za 8 mart, aj sad nazad na posao ;)


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

gorana89 (28)
zanimljivo......
#1, 08.03.2012 - 17:43
:))
08.03.2012 - 17:44