Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matoritaxi blog
Tražim ogledalo neobično, čudesno, živo i magično. Tražim ogledalo u vidu tvoja oka dva, da me uzdignu oba.

Znam da je to opasna igra. Mnogo si su upleli, izgubili u njihovoj veličini. Mnogo si poklekli i gledali samo jednim okom. Mnogi su odustali i krenuli lakšim putem. Putem samoće ili putem nepotpunog davanja, tek grebanje po površini, tek koprcanje uhvaćene životinje na samrti.

Želim da se istopim u tvojim očima, da ostane samo JA, samo ono suštinsko i istinsko JA. Bez laži, čudesnih krema i maski za sakrivanje bora i loših običaja. Bez imalo stida i srama, želim da budem ja. Želim da uživam-š u tome i želim da uživam sa tobom i sa sobom. Želim da ti se totalno predam, da bude svako svoj a opet zajednički.

Želim još da skinem, totalno da odbacim naočare kako bi i ti mogla da uživaš u mojim očima. Želim da mi pomogneš, kad krivo sedim da me opomeneš, kad ćutim a treba se nešto reći da me blago obavestiš i namigneš.

I zato, otvaram svoju pećinu, izlazim napolje i krećem.

Dobrodošla ps.Hvala prijateljima na njihovoj ljubavi, ona je iznedrila ovu priču. CP http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HMmW4fYfzbA


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: