Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ponocnik57 blog

...S E X u(alnost)!!!;-)))

Jeste li ikada imali seks, a da niste sami sebi pričali priče?

Seksualnost je biološka funkcija koja ljude vraća prirodi. Mnogi misli i da se inteligencijom mogu rešiti svi problemi i da je racionalno ponašanje kruna ljudskog postojanja. I to je takođe velika zabluda. Ako neki tvrde da ih partner ne može zadovoljiti seksualno, to ne mora uvek biti tačno. Vaš partner/ka nemaju veze s tim kako vi doživljavate zajednič¬ku ljubavnu igru.

Vi dodirujete svog partnera i istovremeno sebi objašnjava¬te šta to znači, kakav je to osećaj, šta morate još da radite da biste se osećali lepo, šta morate da radite, koju pozu da zauzmete da bi vaš partner uživao, i tako u beskonačnost. Isto tako, kada vas partner dodiruje, i on priča sebi priče, vi pričate sebi i tu počinje razlaz, može doći do konflikta, frustracije i nezadovoljstva u seksu. Ako mislite da vas ne dodiruje onako kako očekujete onda pričate sebi kako vas

to sputava, ne stimuliše, a ako radi baš ono što očekujete, vaša se želja povećava. Istina je da božansko stvorenje spava s božanskim stvorenjem i da ne postoje pravila, sve je onako kako mora da bude i sve je perfektno, a ako želite da uče¬stvujete u tome onda morate u potpunosti biti prisutni. Vaš partner ne mora ništa da radi, ne mora da bude prisutan toj divnoj igri, jer je on samo vaša priča: „on to radi pogrešno, grub je, ne dodiruje me tamo gde ja želim, on misli to, kad bi me stvarno voleo onda bi on…“ i tako dalje. I tako u ne¬dogled. To su vaše priče.

Ko biste, zapravo, bili bez svih tih priča? Bili biste slobodni. I nije važno da li je to nešto najlepše ili nije. Istina je da to i ne možete znati. Bez svih tih priča mogli biste da se predate i da uživate u onome što vam se u tom trenutku dešava. Ako imate seks, možete da uživate i da imate SPAS, ako nemate seks mogli biste isto tako da uživate.
UziVAJteeeee...!;-)))


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: