Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

ALFA MUŽJAK ILI BETA MUŠKARAC?

Pre nego što sam počela da pišem ovaj post pogledala sam malo na netu teorije Alfa muškarca,konsultovala najbolje prijatelje.Verovali ili ne definicija je uvek različita.

Jedni tvrde da je u pitanju samo uspeh kod žena u sexulanom smislu.Da su emocije isključene.Da aAfa opisuje samo nagonske instikte koje ne odvajaju ljude od životinja.Da se ne gleda intelegencija nego samo fizika.

Drugi tvrde da Alfa znači sve i u svemu naj naj i sve u superlativu.

Oni koji očekuju sada da rešim zadatak nekakav i otkrijem svetsko čudo bolje neka ne čitaju nastavak posta.Napisaću kako ja vidim Alfa muškarca.

Ko god šta pričao svi se slažu da ima uspeha kod žena.Da uspe svaku da smanta ili da mu se bacaju pod kolena.On gotovo jadan ni jednoj ne može da odoli jer mora svaku da zadovolji.

Što ga dovodi pod pojam švalera.

Međutim nisu ni svi švaleri isti.Imate one koji hvataju na slatkorečivost i laži(naravno i žene koje znaju to ali ipak veruju pa tako oni nastavljau te iste priče od jedne do druge).

To su oni koji ne biraju bukvalno.Idu od jedne do druge.Bila ona po njihovom ukusu ili ne.Oni koji sami sebi uporno dokazuju da znaju i mogu.

Mogu oni da smantaju svaku.Da voze ne znam koja kola ili da su na položaju.Da su prvi u čoporu.Da su dobri ma najbolji u sexu.Da spadaju u Alfa mužjake.Zaprvo oni su po meni Alfa mužjaci.I svaka može da padne i poveruje.I šta ostaje kasnije?

Smejete se sopstvenoj gluposti i govorite kakva sam glupača bila.Ubrzo shvatate da nije on nikakav zavodnik nego švarel koga je imala i može da ima svaka.A ne on nju.

Ako ga sretnete nakon par godina,shvatićete da i dalje živi istu priču samo sa nekom drugom.

Međutim imate i muškarce koji vole žene.Šta čete.Ne mogu protiv toga.Takvi će vam recimo odmah naglasiti da su oženjeni.Moguće da će vas startovati ali potpuno ne napadno.Zaprvo pre ćemo mi dati njima znak da nam se dopadaju.

Ukoliko su oženjeni isticaće da im je porodica na prvom mestu i da se to nikada neće promeniti.Neće davati nikakva lažna obećanja ili lažnu nadu.

Imaju oni odlike ovih prvih.Tipa prvi u čoporu,položaj bla bla ali se ne kite time niti duvaju kao paun perjem.Oni nikada i ništa nikome ne dokazuju pa ni sebi jer su dovoljno samouvereni.Daleko od toga da idu od jedne do druge.Na protiv ovo je vrsta muškaraca koji najčešće najviše biraju.

Nema magle.Nema obmane.Milo za drago.

Svaka čast onima koje su ulovile takve muževe.

Ali ovi muškarci su gotovo uvek zauzeti.Najčešće veoma dobri očevi.

Vole žene pa to ti je.Niko nije bez mane.

To bi po meni bili Alfa mužjaci.

Međutim postoje i Beta muškarci.

E to su oni koji se ne nemaću.Teško da su vođe čopora ili na položaju(potpuno nezavisno od intelegencije i obrazovanja).

Oni su emotivniji.Traže ženu koju će razumeti za razliku od Alfa koji traže ženu koja će im biti podređena .

Porodični su.Ne varaju(uglavnom mada uvek imate izuzetaka),vole vas iskreno i u njima povodom svega uvek imate oslonac.

Na žalost Beta muškarci su svuda oko nas.

Najčešće su nam najbolji prijatelji.

Ako mene pitate,vredniji su od svakog Alfe.

Međutim upravo ovi muškarcu koji su moguće najdostupniji (ili da kažem najnormalniji) najčešće su slobodni ali mi ne umemo od Alfi da ih primetimo.

Ovo je samo moje viđenje.


Sve vas pozdravljam i ukoliko smatrate da grešim rado ću saslušati vaše mišljenje!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Hahahaha može može ))
24.03.2012 - 22:30
eeeeeeee onda ja hocu Betu necu Alfu tesko meni opet cu dobit kritike
#7, 21.03.2012 - 23:45
Nećeš
Nisi jedina )
22.03.2012 - 19:46
vitezkoja (42)
pa sad neznam dali si se zeznula sa betom više imala posla sa alfom .nisam mislio na tebe direkno da ti prodaješ pricu nego ceo zenski svet u globalu prodaje pricu neku ti u tu grupu spadaš bar mislim na ženski svet
#6, 21.03.2012 - 22:52
Da,više sam imala posala Alfom to se zna..
Ali pamtim samo Betu )
21.03.2012 - 22:56
:)))))♥♥
#5, 21.03.2012 - 22:40
21.03.2012 - 22:45
vitezkoja (42)
ali po pravilu volite one prve a ovamo prodajete pricu o ovim na drugom mestu a ako imate ovog na što je na srebrnom postolji pikirate ovog na zlatnom tronu i ako znate da je taj sjaj opsena izmišljate toplu vodu ženski svete od silnogtraženja pogubileste se više neznate u kom pravcu idete
Međutim upravo ovi muškarcu koji su moguće najdostupniji (ili da kažem najnormalniji) najčešće su slobodni ali mi ne umemo od Alfi da ih primetimo jedna od tacnih konstatacija što si ih izrekla i tvom pisanju od mnogih što si ih iznala u svojim tekstovima
#4, 21.03.2012 - 22:13
Ne znam ni ja kuda ide ženski svet
Pa naravno..
Osim za...ne prodajem ja nikome ništa jer znam da je tako kako sam napisaka
Ali ja sam poseban slučaj jer mi se zezne i sa Alfom i sa Betom pa ne tražim ništa više i nikoga...
21.03.2012 - 22:27
Ustvari da se razumemo, pisao sam o formiranim Alfa i Beta tipovima muskaraca i oni su nepromenjivi, dok na srecu situacija u realnom zivotu nije potpuno crno-bela te su muskarci uglavnom mesavina ta dva tipa...
#3, 21.03.2012 - 20:18
Mešavina?
Ma nema šanse
Algfa je Alfa,Beta je Beta
21.03.2012 - 20:26
Mislim da je to apsolutno nemoguce jednom Alfa uvek Alfa, jednom beta, uvek Beta....
#2, 21.03.2012 - 20:10
Da...zaprvo slažem se
...
To su 2 različita tipa i nema šanse da se promeni išta
21.03.2012 - 20:14
Sta mislis, da li je moguc prelazak iz jedne u drugu grupu...bilo revolucijom ili evolucijom?
Lepo napisano, svakako....
#1, 21.03.2012 - 20:04
Moguće...iako veoma teško
Jedino u braku da postane Beta ili ako se zasiti...ne znam
Šta ti misliš?
Hvala
21.03.2012 - 20:05