Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

NESUĐEN PRINC NESUĐENE PEVAČICE

Nakon njihovog susreta počela je da suzdržava suze.Barem da ih ne vidi plavi dečak koji je poskakivao pokraj nje.Nije uspela.One su nekontrolisano počele da padaju jedna za drugom.

Sela je na klupu i zagrlila dete.

Bolje da ga nije srela.Da ga nikada nije srela,pomislila je...A onda se vratila u 2006.kada je iz malog mesta došla da studira u Beograd.

Setila se onog prvog puta.Kada je ušla u amfiteatar a svi je gledali popreko.Bila je kao nekakvo zrnce u pesku.Neprimetna.Gledala je te devojke iz velegrada.Svaka je imala na sebi modernu odeću.Pogledala bi u njih a potom u svoje čizme od veštačke kože sa špicem i nitnama.Tako je odudarala.A kada ih je kupovala imala je na umu sebe kako blista na nekakvoj pozornici.

Pevačica.Da,to je ona želela da bude.Ali godine su odmicale a vreme nije radilo za nju.Uostalom ko je još iz malog mesta uspeo bez podrške? Srednja se škola primicala kraju i ona je shvatila da se njen život troši.Njene prijateljice su počele da su udaju.Neke su sa 19 imale i decu.A ona...ona je sanjala da uspe.

Muž.Biće joj potreban bogat muž po mogućstvu iz Beograda.Nije li to najbolji početak? Kovala je plan mlada duša željna pažnje i slave.Njena je porodica živela u staroj kući.Večito su se žalili kako nemaju da plate račune.Naša junakinja je kupovala staru odeću i prepravljala ih.Često bi vežbala pred ogledalom.

Fakultet se činio kao odličan izgovor da ode u Beograd i upozna svoga princa.Konačno je ubedila svoje koji su skupili nešto novca za njene redovne studije.Uostalom tada i nije bilo kao danas.

Nakon nekoliko dana osećaja potpune nepripadnosti i nakon što ju je jedna devojka izvređala najstrašnije tvrdeći da je okorela staromodna seljajnka,naša junakinja se u studentskom domu uz suze zaklela da će uspeti.

U samo jednoj sobi do nje živeo je on.Uz 3 cimera život nije bio lak.Posebno kada imate pritisak roditeja da su vas poslali u veliki grad da bi uspeli.On je takođe bio iz manjeg mesta.Sreo ju je kada se vraćala u sobu.Gotovo da ga oborila sopstvenm zanesenošću.Dopala mu se.Na prvi pogled.Prvu loptu ,kako god...

Trebalo je par meseci da izađe sa njim.A onda još par da se razočara u dečka iz Beograda koji je imao još njih nekoliko iz istog doma i završi sa njim u krevetu.

Za svo to vreme,svakim danom on ju je voleo sve više.Bio je odličan student.Ona večito zaostajala sa ispitima.Porodica se bunila.

Konačno je je uradila reklamu za donji veš kao model i dobila posao voditeljke na televiziji.Fakultet je ostavila-Al on nije mogao da preboli nju.Viđali su se povremeno.Sve dok mu nije rekla da on nije ono što ona želi.

Uspeh.Ona je želela uspeh.Da postane poznata.Ako baš ne može pevačica onda medijska ličnost i naravno da se uda za bogataša i otkači se od porodice.

On je želeo samo nju.Onakvu kakvu je upoznao.Bez slave i sjaja.Bez pogleda drugih na ulici.NJu.Jednostavno i samo nju.

Viđali su se tek ponekada.Kada je ona skupila dovoljno snage da ga zove.On...nikada nije prestao da veruje da će jednom biti zajedno.

Njena karijera je uznapredovala.Dobila je sopstvenu emisiju.On je još uvek bio studnet četvrrte godine pravnog fakulteta.

A onda...jedne ga je večeri pozvala i saopštila mu da čeka dete.Da je otac gazda kanala na kom je zaposlena i da treba da prekinu svaki kontakt.

Čitava 3 dana je sedeo u sobi plačući.Muškarac i suze...nije ga bilo briga.Sada će sve biti drugačije.Bez nje ništa nije isto.

Naš junak je dao pravosudni i počeo da radi u kancalariji jednog advokata kao pripravnik.

Ubrzo je čuo da je vlasnik kanala na kom je ona imala emisiju otišao u Italiju.Kanal je prodat.Njega više nije bilo a zaposleni su svi izgubili posao.

Ona je sada bila sama sa detetom.Nije mogla dalje.Za dalje je bilo potreban novac.Podrška.Ulaganje.Ona nije imala ništa od toga.Imala je to malecno stvorenje o kom se trebalo brinuti i koje nije imalo oca.

Saopštila je ona njegovom ocu.Oh da.Ali on je izrekao da ne veruje da je njegovo.Pa još dodao kako bi bilo da mu svaka sa kojom spava podari dete.Imao bi ih čitav mali grad.

Ona se vratila kod svojih.Doživljavali su je kao najveću sramotu.Stid porodiceNaročito zbog one reklame u donjem vešu koju je gledalo čitavo mesto.Svađali su se.Na kraju su je izbacili iz kuće.Došla je privremeno kod prijateljice sa televizije.Iako joj je bio mučan svaki dan jer nije želela da bude na teretu.

Ista joj je prijateljica predložila da tuži njega za očinstvo.Njoj,našoj junakinji činilo se kao da ona nešto želi...Srećom uspela je da se zaposli na drugom kanalu i naša junakinja joj je pomalo zavidela na tome.

Da ga tuži odlučila se kada je dete napunilo 4 godine.

Otišla je kod advokata kog joj je preporučila ista prijateljica ali u kancalariji do njegove bio je on.

On koji ju je najviše voleo.Bedan,jadan,siromah tada,sada je bio ugledan advokat,gordog držanja.Nikada nije uspela da primeti sve te njegove prelepe crte lica i odsečan pogled.Nije se promenio.Bio je lep.Zaista lep.

Zagrlila je dete u čekaonici kada ga je ugledala.Taj njegov pogled....

Odmah je znala.Imao je porodicu.Videlo mu se to u očima.Nije krio iznenađenje kada ju je ugledao.

Bila je tako sitna bez visokih potpetica,u nekakvim starim baletankama.Kosa joj je bila pomalo rašupana i pokupljena na temenu.Skupila je snagu da ne zaplače istog momenta.

-Ja ću te zastupati!Rekao je odlučno izrekavši najpre njeno ime.Nije mi potrebna nikakva nadoknada.

Pogledala ga je zahvalno.

Rekao joj je da dođe nakon pola sata.Izašla je na vazduh sa detetom.I tu počinje naša priča.

Grlila je četvorogodišnjeg dečaka koji joj je sedeo u krilu,gledala sve te ljude koji prolaze i mislila kako je sve moglo biti drugačije.Sve.Samo da je slušala svoje srce.Ako se pitate da li ga je volela nekada odgovor je potvrdan.Iako će većina negodovati ona je to činila na sopstveni način.

Ali zarobile je su je reštke sopstvenog uma gladne uspeha.

Na posletku su pojele nju.

Videla ga je.Iz daljine.Sve je bilo kako je i slutila.Veoma zgodna i moderno obučena žena ravne svetlo smeđe kose prišla mu je sa detetom u naručju i poljubila ga.Dete je bilo malo.Po njenoj proceni tek prohodalo.

A ona...uzela je dečaka i žurno otišla iako nije bila u poziciji da bira.Jednostavno....činilo joj se da će prepući baš kao i njeni nekadašnji snovi i ideali.

I da...

Beše to nesuđeni princ naše nesuđene pevačice.

A mogla je toliko toga.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

matoritaxi (64)
Dete je bilo malo,plave kose,Po njenoj proceni tek prohodalo.Imam osecaj da je bas tako bilo,uuuh,i njeno je dete bilo plavo....
#7, 02.04.2012 - 23:23
cao princezo ova prica je dio stvarnosti a nije zamjeriti zivot nas navodi na razna iskusenja ali sam bio uvijek za ono polako i stepenicu po stepenicu ako nesto preskocis vratit ces se na mjesto pocetno to je bar moje misljenje pozzz
#6, 30.03.2012 - 20:40
imam priateljicu isto desavanje zeljela je premnogo sve je mogmla da ima normalnim putem izigrala prave ljubavi skolu sve radi bogastva sada je manja od makovog zrna covek sa kojim zivi je stariji od nje punih dvades i sedam godina grubijan ruzan i to sve zbog stana i neke bijedne sigurnosti a sobzirom koje je posedovala fizicke i umne kvalitete mogla je postici sve svojom zaslugom a kad malo razmislim sama je to i trazila pozz ali takve osobe ostaju uvijek iste tesko se mijenjaju ja sam je cekao sest godina i ostala je ista pusta pohlepa
#5, 30.03.2012 - 01:20
Uh
Potpuno sam svesna da je priča nepopularna jer će se mnoge pronaći u njoj...
Eto i ti si primer da je realna...
30.03.2012 - 20:34
#4, 29.03.2012 - 23:38
30.03.2012 - 20:33
nislice (47)
#3, 29.03.2012 - 23:08
29.03.2012 - 23:21
Pierre023 (35)
#2, 29.03.2012 - 22:09
29.03.2012 - 22:33
vitezkoja (42)
upravo prica koja govori sve sažima sve o cemu pišeš i vecina komentara na tvoje pisanje ,leti se za šarenim lažima upakovanim u lepo pakovanje isamo se to dobija a ne primecuje se oni koji stvarno vrede i obecavaju samo ono što mogu ispuniti a on je ustvari princ koji joj je trebao da bi ostvarila snove a ne oni koji nude lažni sjaj a sa njim se ne ostvaruju snovi
#1, 29.03.2012 - 21:48
Eto vidiš
Ja samo pokušavam da nekako napišem onako kako je...
Kroz priče
Niko od nas savršen nije
29.03.2012 - 22:32