Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nobody blog
Prosvetlio sam se, napokon sam shvatio u čemu je suština problema u muško ženskim odnosima. Evo podeliću saznato sa vama.

Muškarac mnogo površnije sagledava ženu i zato ne zna šta ona u stvari želi, ali nije u tome suština problema. Žena na mnogo dubljem nivou sagledava muškarca i tačno zna šta on želi, međutim suština problema nije ni u tome. Suština problema je što žena sama ne zna šta želi i otuda dolaze sve njene frustracije i nezadovoljstva svake vrste.

...međutim, u ovom prosvetljenju nisam došao i do rešenja problema. Potreban mi je novi prosvetljujući uvid.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

matricaria (51)
Možda bi ti pomogla Ošoova Knjiga o ženi...
On je o tome pisao sa nivoa bića, ne pola.
I pazi šta pričaš. Vasiona sve čuje.
A ja povremeno dolazim u Bgd...
#1, 25.04.2012 - 15:59
stari lisac (ali interesantni) ošo i njegove opservacije o ženi sa nivoa bića su mi dobro poznate, ali moja interesovanja i opservacije su šire, mene žena znaima i sa nivoa bića, ali ništa manje i sa nivoa pola. Sa nivoa pola ni ošo nije otišao dalje od psiholoških opservacija. Samo se koristio lakše razumljivom terminologijom od one koju koristi psihologija...vasiona sve čuje oduvek...zaista je tako, jedino ne znamo kada, gde i ko će odjek čuti...ali videćemo.

p.s.

Problemi, uslovno rečeno, muško-ženskih odnosa ne dolaze sa nivoa bića, već sa nivoa pola. Bar je moj zaključak takav.
26.04.2012 - 07:48
 

Korisnik
offline nobody (50)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova