Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ljilja90 blog
Osvane dan kada shvatiš da sve što si gajio i za šta si se borio tone u zaborav, duboko sećanje, prevaziđen bol, nedosanjan san.

Odjednom progledaš i siguran si da više nije ništa isto i da nikada neće biti kao nekada, premostio si period tuge i očaja.

Ljubav je postala opsesija, a opsesija je prešla u naviku, a iz te navike rodilo se sećanje na davno prošle trenutke magije i maštanja.

Bogatiji za jednu patnju, iskupljen za neki davni greh, koračaš dalje ka novim počecima pogledom uprtim u nove horizonte.

I tada počinješ izdajnički da se igraš sa onim što ti je do jučer činilo život, i kao da se sve to događalo nekom drugom, a ti posmatraš sa strane, nemoćan da išta promeniš.

Možda to tako mora da bude, bol se mora potisnuti iz svesti, neke se slabosti moraju savladati, život se mora nastaviti, jednostavno mora.

I zamisliš se nad ironijom života, ceo svet se u trenutku menja, a opet ti koja suza sklizne niz obraz i trenutak sete te natera da shvatiš...

"Neke stvari nikada ne preboliš, jednostavno ih samo preživiš."


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

ljilja90 (27)
Da, slazem se:)
#1, 22.04.2012 - 22:51
 

Korisnik
offline
offline ljilja90 (27)
Srbija, Kosovskomitrovački okrug, Kosovska MitrovicaBlogovi: tagovi
nema tagova