Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Petar- blog
" Mene ne zanima kako zaradjuješ za život.Ja želim da znam za čim žudiš i da li se usudjuješ da sanjaš o tome da ispuniš čežnju svoga srca....

Mene ne zanima koliko godina imaš.Mene zanima da li ćeš rizikovati da ispadneš budala zbog ljubavi, zbog snova,zbog avanture koja se zove biti živ.

Mene ne zanima koje planete zaklanjaju tvoj mesec.Ja želim da znam da li si dodirnuo središte sopstvene tuge,da li su te otvorile izdaje života ili si se skvrčio i zatvorio iz straha od daljeg bola!

Želim da znam, možeš li sedeti sa bolom,sa bolom mojim ili svojim ,ne meškoljeći se da ga prikriješ ili umanjiš ili zatreš.Želim da znam možeš li drugovati sa radošćusa radošću mojom ili svojom ;možeš li se prepustiti divljem plesu i dopustitida te zanos preplavi do samih vrhova prstijui ne upozoravati nas da budemo pažljivi , da budemo realistični,niti da se setimo svojih ljudskih ograničenja.

Mene ne zanima da li je priča koju mi kazuješ iskrena.Ja želim da znam možeš li razočarati druge da bi bio iskren prema samom sebi.

Možeš li podneti optužbu izdaje i ne izdati sopstvenu dušu.

Ja želim da znam možeš li biti veran te stoga dostojan poverenja.Želim da znam možeš li videti lepotu čak i ako nije lepa svaki dani možeš li crpeti svoj život iz Božijeg prisustva.Želim da znam možeš li živeti sa promašajem,promašajem mojim ili svojim i još uvek stajati na rubu jezera i srebrnastoj mesečini uzvikivati : " Da!"Mene ne zanima gde živiš ni koliko para imaš.Ja želim da znam možeš li se dići posle noći bola i očaja iscrpljen, satrt do srži, i uraditi ono što se mora uraditi za decu.Mene ne zanima ko si ti ni kako si se obreo ovde.Ja želim da znam hoćeš li stati u središte ognja zajedno sa mnomi ne ustuknuti.Mene ne zanima gde ili šta ili od koga si učio.

Ja želim da znam šta je to što te drži iznutra kad sve drugo otpadne.Ja želim da znam možeš li biti sam sa sobom i da li zaista voliš društvo u kojem se nadješ u praznim trenucima." 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (46)
#2, 23.04.2012 - 22:46
citer (47)
pa ti sve želiš
#1, 23.04.2012 - 15:07
 

Korisnik
offline
offline Petar- (32)
Srbija, Beograd, ZemunBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa