Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Pera75 blog

AKO HOCETE DA USPETE-IDITE DO KRAJA

Često se u zivotu susrećemo sa usponima i padovima,neke stvari nas nateraju da stanemo,da se zamislimo da li smo mogli ovako ili onako....Potrebno je uvek imati zacrtani cilj i do ostvarivanja tog cilja treba biti uporan,vredan i sa jakom željom u ostvarenje istog.

Poznati pisac Čarls Bukovski dao je jednu životnu definiciju uspeha gde je rekao sledeće reči-citiram:

"Ako hoćete nešto da uradite – idite do kraja. U suprotnom ni ne počinjite. To bi moglo da znači da ćete izgubiti devojku, ženu, rođake, poslove, a možda i glavu! Moglo bi da znači da nećete jesti dva, tri ili četiri dana. Moglo bi da znači da ćete se smrzavati na klupi u parku. Možda vam donese i zatvor, porugu i ismijavanje, ili čak izolaciju. Izolacija je dar, sve ostalo je proba vaše izdržljivosti…vaše želje da to zaista radite. Ali vi ćete uspeti. Uprkos odbijanju i slabim šansama…i biće bolje od bilo čega što možete da zamislite.
Ako već pokušavate – onda idite do kraja. Jer nema sličnog osećanja tome. Bićete sami sa Bogovima, a noći će buktiti u plamenu. Jahaćete život sve do savršenog smeha. A to je jedina borba vredna truda."

Definicija uspeha je BORI SE,GRIZI I BUDI UPORAN da bi došao do uspeha.Jer uspeh neće nikada pasti sa neba.

Ili kao što bi rekao stari dobri Grunf u Alan Fordu "Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti".
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: