Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matricaria blog

Ako je jedino što ne odgovara to što sam razvedena i imam dete, neka ti bude. Tvorac je hteo da se baš takvi kakvi se sretnemo.

Više bih volela da je akcenat na drugim stvarima,na iščileloj ljubavi, strasti koje više nema, na nekoj novoj osobi koja ti je ušla u život.

Ja lično ne želim da ubijam ljubav. Niti mogu. Niti umem. Ali duboko verujem da je dobro sve što se dešava, i da ima razlog.

Žao mi je što mi se čini da ništa nisi naučio od mene – tvoj stav prema ženama se nije nimalo izmenio. Za mene je ovo bila Ljubav, i hvala Gospodu na njoj. Mogla je i nikada dami se ne desi.

Uvek sam mislila da je razvoj brži u paru, ali to je moje mišljenje.

Da izazovi pomažu.

Da treba dati šansu.

I dalje me najviše boli što si me od početka strpao u ogradicu, i tu sam i ostala. Trebalo je da znam da ljubavi treba dati slobodu...ali neko ne može da joj da. Neko ne ume da raširi srce. Nadam se da češ sledeći put izabrati nekog kome ne smeta moje dete, i ko će u meni prepoznati biće vredno za kompletan odnos,kome se neće stavljati granice.

Pišem ovo zbog sebe , zbog tebe i zbog Vasione – kada opraštaš, dobijaš još jednu šansu. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

amerikanka (30)
#4, 03.05.2012 - 13:26
Prasta samo onaj ko ima veliko srce ,u njemu ima puno ljubavi,ljudski je prastati ,bolje nego da tebi prastaju
#3, 02.05.2012 - 22:57
Lelo (54)
lijepo
#2, 02.05.2012 - 20:34
nislice (47)
#1, 01.05.2012 - 18:28
 

Korisnik
offline
offline matricaria (51)
Srbija, Nišavski okrug, NišBlogovi: tagovi
nema tagova