Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
LuCkAsTa86 blog

Dobitnik Pantićeve šestice: pet godina igram kombinaciju iz Tesne kože

Beograđanin Dragan Zorić na kombinaciji iz kultnog filma ove nedelje zaradio 8.530 dinara, zajedno sa još 453 dobitnika, koji su je odigrali u poslednjem kolu Lotoa.

U poslednjem kolu Lotoa, koje je održano 11. maja, izvučeno je najviše „šestica“ u poslednjih nekoliko godina i sve su bile kombinacije brojeva iz kultnog filma „Tesna koža“. Jedan od dobitnika sa kombinacijom, koju u pomenutom filmu diktira glumica Rahela Ferari, već pet godina igra na istu kartu, Pantićevu. Već je uspeo da osvoji „peticu“, a za Telegraf.rs kaže da će i ubuduće igrati iste brojeve.

„Osaaam, šesnaest, dvadeset tri, dvadeset sedam, trideset dva, trideset pet, trideset seeedam, to su cifre koje su mi se ukazale“, rekla je Rahela Ferari u antologijskoj sceni kultnog filma snimljenog 1987. godine. Dvadeset godina kasnije, 2007. godine, Dragan je gledao reprizu na TV. Ni sam ne zna zašto, ali je zapisao ovu kombinaciju.

- U mojoj kući se Loto igra od kad znam za sebe, preko 30 godina. Igramo porodično, jer je moj deka radio u Državnoj lutriji. Reprizu “Tesne kože” sam gledao pre nekih pet godina, slučajno sam zapisao kombinaciju na papir i od tada je stalno igram, svih pet godina. Do sada sam uspeo da dobijem jednu “peticu” pre nekoliko godina, što je tada bilo oko 2.500 dinara, a to nije bilo malo – kaže Dragan.

Za razliku od „Mitine majke“, Dragan nije bio uz televiziju dok se emitovalo izvlačenje Loto kombinacija. On je narednog dana, u subotu, na sajtu „Državne lutrije“ proverio dobitak. Brojevi na sajtu učinili su mu se poznati.

- Za ovih pet godina, naučio sam kombinaciju napamet. Gledao sam brojeve u čudu, nisam mogao da verujem. Kasnije sam čuo da je preko 450 ljudi igralo tu kombinaciju, tako da dobitak i nije neki (8.530 dinara, prim.ur.), ali nema veze – kaže Dragan.

Izvučena Loto kombinacija, od 11. maja, verovatno je “rekorder” po broju pogođenih “šestica”. Televizija Prva, na kojoj se Loto emituje, za prvomajske praznike emitovala je reprizu kultnog filma, što je možda uzrokovalo da mnogi građani zapišu baš ovu kombinaciju i okušaju sreću sa “sedmicom”. Dragan od svoje „sedmice“ neće odustati.

- Ponovo ću igrati ovu kombinaciju, dok ne dobijem sedmicu. Nema to veze sa iznosom, naprosto je sjajan osećaj – kaže oduševljeno.

PANTIĆ: NEKA I DALJE IGRAJU

Slavni srpski glumac Nikola Simić, koji u kultnom filmu tumači lik Dimitrija Mite Pantića, nije bio iznenađen time što se i 25 godina nakon pomenute scene mnogi igrači Lotoa i dalje igraju na te brojeve. Ipak, kako nam je priznao, za sve ove godine nikada nije okušao sreću sa ovom kombinacijom.

- Što se mene tiče, neka igraju i dalje, nek im je sa srećom. Ja nikada nisam igrao tu kombinaciju, jer ne igram Loto – rekao je slavni glumac. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (42)
#2, 15.05.2012 - 09:38
15.05.2012 - 18:48
vld (42)
#1, 15.05.2012 - 09:38