Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
presretaclovac blog

jeste dugacak ali vredi.......

Na sredini Paškog (Pag) mosta, na samom rubu ograde, stoji prelijepa isavršeno gradjena plavuša. Gleda dolje u sinje more i hoce se ubit'.
Tada naide mladi i naociti pomorac u uniformi: "Djevojko, što to radišnasred mosta?" - povice pomorac.
"Ma, hocu se ubiti, svi me muškarci svaki dan samo žele ševiti i ništaviše, nitko se ne bi sa mnom družio i razgovarao!" - odgovori tužnoplavuša.
"Nemoj tako, nismo svi isti, evo ja se upravo danas ukrcavam na brodza Ameriku, pa, ako hoceš, kreni sa mnom na besplatni put.
Možešspavati na drugom krevetu u mojoj kabini, a ja cu ti potajno donositihranu. Samo obecaj mi da ceš ostati skrivena u mojoj kabini, jer akote kapetan otkrije oboje smo nastradali."
Pomisli plavuša: "Evo nade za bolji život u Americi!"
I tajno se te noci ukrca s njim na brod....
Prvog dana donese pomorac dorucak u kabinu i vrati se na posao. Donesejoj rucak i opet se vrati na posao. Navecer joj donese veceru i mrtavumoran od posla sruši se u svoj krevet i zaspi.
I tako isto bijaše i drugi,i treci i peti dan...
A plavuši, iz dana u dan, pomorac sve draži i draži, pa nakon tjedanshvati da se zaljubila u njega. Kada je te veceri došao u kabinu,ona
ga poljubi i završe u žestokom seksu....
I tako ploviše oni dva i pol mjeseca. Danju on bi radio, a ona bi,zahvalna i sretna, s uživanjem cistila i pospremala njihovu kabinu. Asvaku bi vecer uski brodski krevet glasno škripio od njihovog strasnogseksa.Sve dok jednog prijepodneva u kabinu slucajno ne ude kapetan broda.
Ugleda prekrasnu plavušu i u čudu je upita:"Djevojko, što Vi radite na mom brodu?"
"Ma, znate, kapetane... ja sam se htjela ubiti, jer me svi muškarcižele samo ševiti i nitko od njih ne bi se sa mnom družio i razgovarao.
Spasio me Vaš mladi pomorac i poveo ovim brodom na put u Ameriku.Riskirao je svoj posao kako bi mi pomogao i predivan je prema meni,cijeli dan naporno radi i donosi mi hranu. Zavoljeli smo se i svakuvecer istinski vodimo ljubav dok se naše duše i tijela spajaju ujedno. Razni pokvarenjaci više ne iskorištavaju moje tijelo, više menitko - kako vi muškarci odvratno kažete - ne "jebe"..."

Kapetan je mirno pogleda preko svojih naocala i odgovori: "J.be onTebe, srećo, j.be ...
Ovo je, dušo, trajekt Split Brac!" 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline presretaclovac (39)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa