Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Mdacha blog

Zašto je oralni seks zdrav?

Najbolja stvar kod oralnog seksa ne postoji. Naprosto, nema se šta loše reći u vezi toga. Niko ne može da zatrudni, nevini ostaju netaknuti ako treba i do duboke starosti, a zapravo se i ne računa kao seksualni odnos. No, znate li kako je do ove intimne prakse došlo sa stanovišta teorije evolucije?
U čemu je stvar? Zašto mnoge životinjske vrste, baš kao i ljudi, toliko uživaju u čarima dodira usta-genitalije. Šta žene imaju od čitave priče, posebno onih dana u mjesecu?

Ako je vjerovati doktoru Gustafu Dekeru, dame oralnim seksom sebi garantuju sigurniju trudnoću. No, ovo važi samo ako progutaju!

Sjemena tečnost svakog muškarca veoma je bogata proteinima, a što se organizam jedne dame bolje navikne na spermu njenog muškarca, to je veća vjerovatnoća da će je i njena materica prihvatiti kad dođe trenutak za proširenje porodice. Dakle, da bi se izbjegla svaka slučajnost da dođe do seksualne alergije i tijelo žene odbaci spermatozoide kao strano tijelo, najbolje je da ova tečnost dođe u kontakt sa čitavim sistemom.

Deker je takođe primijetio da je kod žena koje su češće praktikovale oralni seks sa svojim muževimasmanjena pojava preeklampsije, komplikacije u trudnoći kada imuni sistem odbacuje placentu, što može rezultovati nedovoljnom uhranjenošću bebe na rođenju.

- Ukoliko je bilo čestog izlaganja ovoj vrsti signala, kada žena konačno zatrudni, ćelije njenog imunog sistema reći će: “Hej, pa mi znamo ove momke. Oni su već neko vrijeme stalno tu. Hajde da ovu trudnoću pustimo da se na miru odvija” – poručuje dr Deker.
Mala napomena tinejdžerima:

Ako vam je život mio, nemojte ni slučajno da vam padne na pamet da na ovu foru pokušate da “nahvatate” curu na zadnjem sjedištu svog automobila!

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

this writting explain very good why As you may have women who do not practice oral sex............
#1, 02.06.2012 - 19:20