Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Mdacha blog
“Ne kupujem robu kod Kineza. Tamo sve smrdi”, reče devojka u košulji sa etiketom “Barberli”. Tako je pisalo, nije slovna greška.

“Ne verujem u Novu Godinu i sva ta praznična sranja”, reče čovek na pijaci sa zlatnim vrhom za jelku u providnoj “Maxi” kesi.

“Ne shvatam koji mediokritet može da ide na koncert Dina Merlina i da za takvo nešto plati?”, napisa momak kao svoj status na fejsbuku, neposredno pošto je obrisao link ka pesmi “Moj je život Švicarska” iz 2009.

“Ne pijem koka – kolu, samo vodu”, reče tridesetogodišnjakanjinja uzevši gutljaj fante iz limenke. Direktno.

“Ne pušim, odvratna navika. Jel se ne osetiš nekad kao neispražnjena piksla posle tih silnih pljuga?” zameri dasa svojoj devojci u kafiću. On smatra da rekreativni džoint i tri pljuge koje on poduva uz jutarnju kafu ne čine pušenje. Pa… jedna lasta ne čini proleće, valjda.

“Ne verujem u ljubav. Ne, ne , ne, sve se i onako svodi na seks i rutinu i prljav veš i neobrisanu prašinu i putovanja na kojima smo bili, i ona na koja nikada nećemo otići…” reče čovek srednjeg doba, koji večeri provodi gledajući slike svojih bivših devojaka i onih koje nikada neće biti buduće.

“Ne slušam narodnjake. Fuuuuuuj, treš, gadim se seljaka i Pinka i Granda i šarenih satenskih roze haljina i stajlinga Seke Aleksić” , reče dvadesetogodišnjakinja sa podočnjacima koje je zaradila ispijajući sinoć dunju u Belom Zecu.

“Luuuudo se provodimo, a zapravo nas samo zanima kako će na slikama koje automatski šerujemo po društvenim mrežama izgledati da se provodimo ludo i još luđe od ludog, pa će svi drugi misliti da smo mi reper za luuudo provođenje”, pomisli grupa mladih ljudi iz kluba. Koja grupa? Ona levo… Ili ona desno… Ili…

U skladu sa aktuelnim novogodišnjim praznicima, ja ti iskreno preporučujem da probaš da odeš do Kineza, jer imaju najkičastije ukrase i najgotivnije treperave svećice. Da slušaš muziku koja ti prija uhu i duši, pa makar bila i najveći treš po merilima sveta sa kojim će na kraju ispasti da si svakako u disproporciji. Da popiješ dvolitarsku koka kolu i možda osvojiš neku plišanu nagradu. Da pušiš ili ne pušiš i ne zameraš drugima što puše ili ne puše. Da daš sebi pravo da se zaljubiš onako ofucano i romantično, pa čak i po cenu da imaš seks, koji bi se (možda) mogao pretvoriti u rutinu. Da se ludo provodiš, onako da možeš da refrešuješ te slike jednom kad nema struje za tumaranje po sopstvenom i tuđim profilima. Da pratiš svoje osećaje, jer je uglavnom jedini original onaj na koji te sopstvena čuka opominje. Pa makar to nekad bio i … visok pritisak.

http://www.moodiranje.com 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: