Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Mdacha blog

Kako pravilno šamarati devojku

U savremenom dobu, muškarcima je život sve teži. Stvari poput emancipacije žena, njihovog prava na školovanje, ženskog prava glasa, a, od sredine ’60-ih, i potčinjenost mitu ženskog orgazma, svakog pravog muškarca užasavaju i sputavaju na svakom koraku. Jedini način da se danas osetite kao pravi, starovremenski muškarac, su povremeni šamari, precizno upućeni, i još preciznije dozirani. Količina i učestalost su veoma bitni, jer pogrešno doziranje i loš tajming mogu od vas, pravog muškarca, napraviti sliku bezosećajnog siledžije. U tekstu ću se pozabaviti sa nekoliko osnovnih tehnika šamaranja, u zavisnosti od spoljnog i unutrašnjeg faktora. Dakle, uslovno rečeno, „komunikacione situacije“ i težine prekršaja. Pritom, ne treba se oslanjati na činjenicu da domaće devojke i žene, kao uslovnu reakciju na batine, organima reda često kažu: „Sama sam pala“. Dakle, šamarajte ih kao samosvesna i ponosna bića.

Postoje dve osnovne grupe šamara:

Šamari uz prisustvo publike

Ovi šamari su naročito osetljivi, pa se neiskusnima ne preporučuje da ih upotrebljavaju previše, ako već ne mogu potpuno da se uzdrže od istih. Ovi šamari su specifični upravo zbog publike, prvo, šamari u pogrešnom trenutku i pogrešnog inteziteta mogu loše uticati na socijalizaciju vaše devojke. Drugo, nevešto izveden šamar i, daleko bilo, povreda zgloba koja ga prati, samo će izazvati podsmehe uvek objektivne publike. U ovu grupu spadaju sledeći stilovi šamaranja:

a) Forhend slajs – Izvodi se otvorenim dlanom, odozdo na gore i izaziva naročito atraktivan pad. Pravilno izveden, predstavlja zadovoljstvo i za publiku, i za vas, i za devojku. Zbog atraktivnosti i stila, gubi na silini, pa ga treba koristiti za manje prekršaje, kada vam kaže da je Madona kul (Stvarno, bre, dokle će dosadna baba koju vole retardirane devojčice koje se lože na MTV da nas smara svojim estradnim prisustvom?!), ako iznosi svoje mišljenje pred tvojim društvom itd.

b) Bekhend slajs – Izvodi se nadlanicom, pretežno iz lakta, rezantnim udarcem odozdo na gore. Pojednako je atraktivan kao forhend slajs, ali nimalo ne gubi na oštrini (posebni znalci prilikom izvođenja bekhend slajsa nose prsten). Više je nego praktičan za javna okupljanja u kojima vaša lepša polovina sedi do vas (bioskop, pozorište, svadba njene drugarice, večera u restoranu itd.) jer, tom prilikom, šamar možete uputiti bez ustajanja. Na velikoj ceni su majstori koji podjednako dobro barataju obema rukama jer bekhend slajs izvode s podjednakom lakoćom, s koje god strane da im devojka sedi. Samim tim, vreme vaše reakcije na grešku je znatno umanjeno, pa ona neće tražiti znakove vaše slabosti u eventualnom odugovlačenju. Stil se preporučuje za prekršaje poput izjava da Stiven Sigal smara, ako iznosi svoje mišljenje pred tvojim društvom, a mrzi vas da ustajete itd. Još jednom, prezadovoljni ste i vi, i devojka, i objektivna publika…

Šamari bez prisustva publike

Ubedljivo najvažnija stavka u socijalizaciji i vaspitanju devojke, podjednako praktična, kako na početku veze (kada gotovo da ne možete preterati sa količinom), tako i prilikom svih budućih nesuglasica u vezi. Naročito uspešno deluju na socijalizaciju devojke i vaše samopouzdanje jer ste, bez prisustva publike, oboje opušteni i spremni da rasterećeno učite.

a) Forhend – Naročito razoran, time i ubedljiv vid komunikacije, obično se izvodi iz ramena, otvorenim dlanom, mada neki stručnjaci preporučuju verziju iz lakta. Ipak, dugotrajna upotreba forhenda iz lakta može dovesti do toga da dobijete „teniski lakat“, pa pripazite, ako ste ljubitelji ove verzije. Vrlo pogodan za čitav niz prekršaja, od hladnog ili zagorelog ručka, mlakog piva, frustracije na poslu, do poraza vašeg omiljenog kluba u Engleskoj. Pravi majstori forhenda u stanju su da predvide putanju devojke nakon šamara, te nikada ne dolazi do nepotrebnih oštećenja nameštaja i pokućstva.

b) Jednoručni bekhend – Osim kod izuzenih poznavalaca, ne naročito praktičan vid formiranja mlade ženske ličnosti. Nepogodan za close combat, takođe se odlikuje i primetno sporijim zamahom u odnosu na forhend. Koristan jedino kao vežba za bekhend slajs. Koristite ga samo za najsitnije prekršaje, npr. ako smatra da je Prljavi inspektor Blaža duhovit.

c) Dvoručni bekhend – Ubedljivo najatraktivniji šamar ali se ne izvodi pred publikom iz dva razloga, prvi je izuzetna razorna moć, drugi, izuzetna zahtevnost ovog šamara, zbog koje ga je retko ko usavršio u dovoljnoj meri da bude izveden pred zahtevnom publikom. Neodoljivo podseća na specijalni potez koji je pravio Mike u legendarnoj igri Final fight, s tim što se izvodi sa spojenim rukama. Koristite ga samo ako imate puno samopouzdanja i u slučaju veoma teških prekršaja tipa, Brus Li nije zanimljiv, Indie muzika je super, Fashion TV je strava, ostavi taj superzanimljivi high-tech gadget koji si upravo kupio i dođi u krevet i sl.

* Bonus za sladokusce: Serija vezanih šamara – izvanredan način da upotpunite dnevnu lekciju, bilo pred publikom, bilo u intimi spavaće sobe, ovaj stil se može nazvati i slobodni, a jedini zahtev je da se lekcije upućuju naizmenično, levom i desnom rukom. Najbolje ga je upotrebiti u slučaju najtežih prekršaja, kada ti se ne digne, kada ti prebaci što si je prevario itd…


izvor:http://www.moodiranje.com 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ponocnik57 (60)
???????????????????????????????????????????????????????????
#5, 07.06.2012 - 00:35
nislice (47)
#4, 06.06.2012 - 23:02
ooo zahvaljujem Vam
06.06.2012 - 21:58
MA To nisam ja, to je moja Schauma
#2, 06.06.2012 - 21:48
iz'm ti Schaumu
06.06.2012 - 21:49
NIJE PROBLEM SARMIRATI I OSVOJITI DJEVOJKU ... NEGO ZADRZATI JE ZAUVEK PORED SEBE
#1, 06.06.2012 - 21:43
kako si mi ti pametna :)
06.06.2012 - 21:44