Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
marsela blog
Govoriš mi da me voliš...Ja šutim.Ne mogu ti više reći ni ono kratko "I ja tebe"
Samo mi još objasni kakva je to ljubav koju ti osjećaš?Zar ljubav je noćima plakati radi tebe,živjeti sa nepovjerenjem tvojim i riječima da ja snosim krivicu što tebi u životu ne ide...Zar ljubav je što kockao si se osjećajima mojim?Ne dragi,ja mislim da nije.Bio si mi jedino svjetlo u životu...ali ti si ga baš morao svaki dan malo pomalo gasiti.Žao mi je...ali ovaj sjaj u očima mojim više ne pripada tebi,ja ti ne pripadam.I znam,onog dana kad odlučim poći...ti reći ćeš da ja sam za sve kriva.O da,ti hraniš se time.I žao mi je ako ću te povrijediti,jer ipak si netko mome životu...žao mi je.Ali ne želim više živjeti ovu naviku,ovu prazninu,naposljetku ovu laž...Toliko si me lagao.
A sad došao je netko...Sjećaš se koliko sam prije pjevala?Po cijele dane...a zatim sam stala.Tišina mi je postala jedini prijatelj.
Sad opet pjevam,pjevam svim srcem...možda je i to laž,farsa,neki izmišljeni svijet...Možda.Ali život je jedan i samo moj,želim to iskusiti.Želim ponovno biti sretna...želim da moje oči ponovno sjajem odražavaju nečiji lik.Hvala ti na ono malo lijepih ali ipak vrijednih trenutaka...i na predivnom daru koji će nas zauvijek spajati...na tome ti hvala.A sad moje se srce oprašta sa tvojim...I ne,nisam ja kriva...Razmisli.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: