Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Dobro jutro želim svim mojim virtuelnim poznanicima!

Ovo je post provenstveno za vas.Tema je prilično dosadna tako da možete odmah da prestanete da čitate.Rekla bih reč ,dve o sebi na ovom sajtu.

Pitam se hoće li proći jedan dan da ovde ne pročitam nešto o sebi što i ja po prvi put saznajem.Da li će me povezati sa svakim muškarcem na ovom sajtu i da li ću večto biti tema svih španskih i turskih serija ovde ili zvezda pljuvačkih odreda.

Ako odem da pišem na još koje mesto biće to zato što volim da dođem na net i opustim se.Švrljam.Ispišem sopstvene misli i zapažanja bez da mi neko pronalazi pravopisne ili životne greške u svemu tome i izmišlja kojekakve gluposti.

Prvo ja ovde nemam prijatelje nego virtuelne poznanike kojima najpre želim da se zahvalim na pažnji koju su posvetili svim mojim tekstovima i propratili ih zaista iscrpnim i iskrenim komentarima.

Ovde sam isključivo zbog vas.

Prijatelja pravih imam manje nego prstiju na jednoj ruci.I uglavnom nisu na sajtu.

Sad dođosmo do onog spajanja sa svakim muškarcem ovde.A najinteresenatnije kad neko kaže radi sexa.Sve bi to bilo lepo i ja poštujem one koji imaju sex radi sexa.Moraluše koje su pokupile moral na putu do osude koju upućuju nekome ne gotivim.

Samo postoji jedna stvar a ona je da ja imam sex sa onim ko mi se dopada.Prema kom nešto osećam.Onaj osećaj...ako ga nema nema ni sexa.

Ne glumim ovde nikakvu zvezdu niti nafuranu ribu niti nedodirljivu.To je glupo potpuno i pomisliti.Jednostavno je.Niko me nije privukao na taj način.Nikoga nisam skoro ni upoznala a ne nešto više.

Onog od pre sto godina ću totalno da zanemarim jer sve to nije pripadalo ni ovom mestu čak.

Ovo je sajt za zezanje i muvanje ali izgleda ima svega sem toga.

Takođe nisam pripadnik nikakvih grupa niti klanova.Tako ne ne volim da moje ime stoji uz njih.Ne mrzim nikoga pa ni one žene koje me pljuju i osnivaju klubove jer nemaju sopstvene živote pa žive svakodnevno moj.

Potpuno sam sama i svoja.

Kada se pojavi taj neko izvestiću vas sve.

Do tada,verujte u šta želite.Svako veruje u ono što želi.Ja ću samo da nastavim da uživam i kuckam ovde.Zezam se i smejem bez da živim za to da nekoga ponižavam ili vređam ili se hranim time.

Nema nikakvih muškaraca.

Centar mog života je moje dete.

Mislim da je ovde atmosfera prilično napeta.Smešno je umišljati da si ma šta ovde na sajtu.Neću ni da pričam ovo je razonoda,izađite napolje a svi su ovde stalno...

Dakle tu smo gde jesmo.Niko nigde ne ide.Ako ide radi to ćutke ne teatrališe.Ili ode ode vaskrasava u drugim nikovima kako god.

Tu smo.

Sve je to donekle normalno.Puno ljudi na malom prostoru.Ništa nije bolje na javi.

Tabloidi su takođe očekivana stvar.I onima koji pišu moje ime u njima hvala na pažnji koju mi posvećuju.

Ja rekoh svoje pa vi kako želite :)Svima vam želim lep dan!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 51  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 
Ne možeš da vidiš komentare ovog unosa.