Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matricaria blog
otvaram mejl, a kad ono:

1 2012

ISCELIVANJE OD STRANE ANDJELA LJUBAVI

angels545

Mi, Anđeli ljubavi, snažno vas grlimo u čistoj prisutnosti čiji smo kanal, direktno iz Anđeoskog Kraljevstva i duše moćnog Stvoritelja. Biti, prihvatiti i dijeliti ljubav, je naša svrha i misija kao božanskih bića Svjetla. Za nas nema veće svrhe, SVE za ljubav jest, i treba biti bit svega. Mi smo ovde da delimo ljubav; to je naša glavna svrha kao Anđeoskih bića. Naša je svrha učiti i podsjetiti duše kako BITI ljubav, razumjeti energiju ljubavi, utjeloviti energiju ljubavi i biti voljen kroz njezina djela. Također, asistiramo ljudima da budu voljeni u svim njihovim međuljudskim odnosima, da uče pozitivne utjecaje ljubavi i njene njegujuće sposobnosti.
U suštini, možemo vam pomagati u razumijevanju i prihvaćanju ljubavi u vašim fizičkim i duhovnim poukama, spajajući ih zajedno u potpuno postojanje ljubavi. Vođeni smo od Stvoritelja da pomažemo čovječanstvu u ostvarivanju čiste bezuvjetne ljubavi, uz razumijevanje da to nije samo osjećaj ili misao, nego sveta energija koja s lakoćom vječno teće kroz i oko vašeg bića. Ljubav je svijest, vibracija i energija koja prirodno postoji u vama jer ste vi Stvoritelj i stoga držite sve iste karakteristike i vrijednosti Stvoritelja.
Zahvaljujući energiji ljubavi, držeći istinu i pravu bit Stvoriteljeve duše, njena je velika sposobnost pročistiti stagnirajuće i negativne (niskih vibracija, n.a) energije, omogućavajući da ljubav bude duboko iscjeljujuća i transformirajuća energija. Kada sebi dopustite prihvatiti našu i Stvoriteljevu ljubav, vi zapravo dopuštate vašem srcu i duši da se otvori, to je iznimno snažno, kao kad se počinju rađati prirodne, čiste i mudre energije i svijest vaše biti i duše. Prihvaćanje ljubavi otvara vaše srce i omogućuje ljubavi da se u vama pokrene.
Ta ljubav teče kroz vaše biće usidravajući vas u svjetlosti i ljubavi, dok se stapa s ljubavlju koja vam je usmjerena. Rezultat je božanski predivan osjećaj biti voljen i postojati kao ljubav kao i novo pronađena otvorenost i povjerenje izražavanja ljubavi. Mnogi vjeruju da kada prime iscjeljenje ili energiju ljubavi, da je ta energija ljubavi jednostavno usidrena u njihovu vibraciju, stvarajući čisteći i obnavljajući proces, ali to je aktivacija koja nastaje duboko unutar duše osobe koja omogućuje manifestiranje najveće transformacije.
Neki ljudi nisu u stanju prihvatiti ljubav Stvoritelja, jer se ne osjećaju vrijedni te ljubavi, ali teže od toga je prihvatiti ljubav ako prvo ne vjerujete u ljubav i u izražavanje ljubavi koja je prirodno u vašoj duši. Kada ste ljubav, vi ćete privlačiti ljubav, kada ste koncentrirani na postojanje kao ljubav, vi ćete osjetiti stalan protok viših vibracija ljubavi otvarajući vaš energetski sustav prema vašem postojanju. Ako je vaše srce zatvoreno za ljubav, tada će ljubav stvoriti malo iscjeljenje unutar vašeg bića, jer vi zapravo odbijate od sebe Stvoriteljevu ljubav i poričete sebe kao ljubav Stvoritelja.
Važno je shvatiti snagu i pozitivni iscjeljujući utjecaj koje ljubav ima. Dopuštajući ljubavi da teče u, i kroz vaše biće, pomagati će vam da budete uravnoteženi i usredotočeni kroz vrijeme promjene, osigurati da dobijete podršku i vibracije koji su potrebni, dopuštajući promjenama koje su potrebne da se dogode za pomoć ostvarivanju vašeg duhovnog rasta.
Mi, Anđeli ljubavi želimo ponuditi zazive ozdravljenja koja omogućavaju prizivanje energije ljubavi koja djeluje kao pročišćavajuća vibracija kroz cijelo biće i životnu stvarnost. Ovaj zaziv može se čitati na glas tijekom meditativnog stanja uma ako želite i više puta dnevno.
To je alat za pomoć vašem ozdravljenju i aktivaciju ljubavi unutar vašeg bića.
Zazivi Anđelima Ljubavi
Ovaj zaziv može se čitati naglas tijekom meditativnoog stanja uma ako želite i više puta dnevno.
To je alat za pomoć vašem ozdravljenju i aktivaciju ljubavi unutar vašeg bića.

angels545

¥ Voljeni Anđeli Ljubavi, okružite me sada i napravite oko mene štit čiste svjetlosti ljubavi koja me grli nježno i lagano.
¥ Neka me vaša ljubav sada potpuno ispuni, kupajući me u najsvetijim vibracijama Anđeoske i Stvoriteljeve ljubavi.
¥ Dozvolite, da me vaša ljubav podržava i štiti sada i uvijek u mojoj realnosti, ostajući sa mnom vječno.
¥ Molim vas da se Vaše božanske energije ljubavi, sada usidre duboko u moje fizičko tijelo, u svaku njegovu stanicu, kosti, mišiće i živce, u krv i kožu.
¥ Neka vaša ljubav bude prisutna u svakom aspektu mojeg fizičkog tijela, vibrirajući kao energija, zvuk i osjećaj ljubavi.
¥ Kao što vaša ljubav stalno teče u moje biće, ja odabirem da se Božanska ljubav duboko usidri u moje auričko polje i postane potpuno i sasvim prisutna u mojem eteričnom, emocionalnom, mentalnom i duhovno tijelu.
¥ Sa prisutnošću Božanske ljubavi u mojem cijelom biću, sve negativne energije, začepljenja, ograničenja, strahovi i sumnje, SADA apsolutno i potpuno nestaju, a ja postojim kao najviša vibracija ljubavi koja je najprikladnija za mene SADA.
¥ Pomognite mi da mislim kao ljubav !
¥ Pomognite mi da djelujem kao ljubav !
¥ Pomognite mi da postojim kao ljubav !
¥ Pomognite mi da potpuno utjelovljujem ljubav !
¥ Ja jesam cjelina Stvoriteljeve ljubavi !
¥ Molim Vas, učinite da transformacija počne unutar mene i da bude dovršena s lakoćom, tako da mogu postojati kao čisti svjetionik ljubavi na Zemlji.
¥ Tražim Anđele Ljubavi da sa energijama ljubavi sada otvore moje kanale tako da s lakoćom mogu izražavati ljubav.
¥ Neka prirodna energija ljubavi aktivirana iz moje duše, sjaji jasno i blistavo u moju okolinu, stalno stvarajući jezgroviti stup ljubavi, unutar mojeg bića.
¥ Anđeli Ljubavi, molim vas, uskladite moje trenutne osobnosti i percepcije sebe sa mojim Božanskim jastvom tako da mogu postojati kao moja istina.
¥ Neka ljubav unutar mene bude usklađena sa dušom Stvoritelja, stalno zračeći iz mog bića i vodeći me naprijed, kao što moji kanali izražavaju ljubav, snažno otvarajući moju dobrobit, zdravlje i vitalnost, poboljšavajući promjenu u savršenstvo Stvoritelja.
¥ Snagom ljubavi, svi financijski strahovi, blokade, problemi i ograničenja sada se rastapaju, pomažući mi u otvaranju prema obilju bogatstva Stvoriteljeve energije, usidravajući je u moju stvarnost.
¥ Neka sva bol i patnja unutar mojeg tijela i uma SADA budu rastopljeni i neka ljubav iscijeli bol i patnju čovječanstva.
¥ Moja najdublja želja jest da cijelo čovječanstvo i ja postojimo kao ljubav i potpuno doživljavamo ljubav Stvoritelja.
¥ Sasvim vjerujem da se to SADA lako ostvaruje i da vibracije ljubavi zrače iz Zemlje sada, obavijajući je potpuno.
¥ Neka svi moji duhovni i fizički odnosi budu ispunjeni ljubavlju, neka ljubav iscjeljuje i veže duše Stvoritelja širom svijeta u ljubavi i miru.
¥ Ljubav je sada zamijenila strah, ljubav je jedina istina u mome umu i svijesti Čovječanstva.
¥ Zemlja je ujedinjena u ljubavi, ja jesam podržavan / a ljubavlju Stvoritelja i dušama čovječanstva, te šaljem ljubav Čovječanstvu i mojem vječnom jedinstvu sa Stvoriteljem.
¥ Moja najveća želja jest da Čovječanstvo može vidjeti svrhu, istinu i slobodu koje ljubav nudi kad su Stvoritelj i ljubav njihovih duša, vezani kao Jedan.
¥ Anđeli ljubavi, pokažite mi molim vas, kako me ljubav osnažuje, tako da mogu slobodno svima dijeliti moje svete iscjeljujuće energije kroz moje otvoreno srce i dušu.
¥ Pokažite mi kako živjeti život ljubavi i omogućite mi da sada napravim potrebne promjene.
¥ Ja jesam ljubav i prihvaćam da sam čista izvorna vibracija Stvoriteljeve ljubavi !
¥ Učinite da prisutnost ljubavi donese pozitivne promjene mojem biću i životu kao i stvarnosti čovječanstva.
¥ Ja SADA šaljem ovu molitvu, fokus i koncentraciju u Srce Stvoritelja. (vizualiziraj-svjedoči kako se to sada događa).
¥ Anđeli Ljubavi, molim Vas, obuhvatite me sada vašom ljubavlju.
¥ Hvala vam ! (osećaj zahvalnosti u srcu)
¥ Neka tako bude sada ! ( 3x )

angels545

Kanalizirano kroz Natalie Glasson – 25. 10. 2010.
Prevod i adaptacija:Damirian


http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/07/01/iscelivanje-od-strane-andjela-ljubavi/
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline matricaria (51)
Srbija, Nišavski okrug, NišBlogovi: tagovi
nema tagova