Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MladenCzBg blogKrenuo sam totalno smisleno da pisem blog,ozbiljna tema,sagledavano iz 105 aspekata,primeri,misljenja,moja licna,objektivna misljenja,ma sve sam ja to lepo otkucao,ubacio adekvatnu sliku,potrazio pravopisne greske,napravio sitne izmene i kad sam sve to fino upakovao shvatim da to sto ja pisem nema nikakvog smisla...Gde nastaje problematika i sta me to uverava da nema smisla.
*Primarni problem je sto auditorijum nije namenjen takvim tekstovima.

*Sekundarni problem se javlja u ciljnoj grupi,moja ciljna grupa su jos ne izgradjene licnosti kojima bi ovo trebala da bude neka vrsta smernice i pokazatelja od ajde recimo njihovog vrsnjaka a zavrsi se na tome da vec osvescene i kompletno izgradjene licnosti procitaju,ocene i iskomentarisu napisano.

*Slike koje ubacim na pocetku svakog bloga nisu dovoljno primamljive mladjim uzrastajima,uvek izostravim neku obnazenu silikonsku barbiku koja pridobija mlade.

U samom startu imamo problem sa tri kljucne stvari.
Kako vise razmisljam o tome problematika se produbljuje,ono sto pisem mojoj zacrtanoj ciljnoj grupi bice baceno kao poslednje smece ili pak preskoceno pri citanju prve dve recenice,sto nas dovodi do zakljucka da oni koji citaju su vec upoznati a oni koji nisu upoznati preskacu.

Smisla bez.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ravgor (54)
#2, 03.07.2012 - 17:56
Hvala :)
16.07.2012 - 20:47
nislice (46)
#1, 03.07.2012 - 16:19
danke :))
03.07.2012 - 17:02