Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
matoritaxi blog
Bavio se Suljo hrvanjem. Imao svoje dvije tri finte i na prvenstvu mahale Suljo jednog po jednog pa prvi u mahali. Na prvenstvu Sarajeva jednog po jednog pa prvi u Sarajevu, na prvenstu BIH isto tako. Na olimpijadi u Španiji Suljo jednog po jednog. Al na olimpijadi se pojavio jedan Turčin (a zna se da su oni najbolji u hrvanju) sa nekim novim zahvatom zvanim "merhaba". Kog turčin ufati u taj zahvat taj pocrveni, poplavi, požuti, pozeleni, padne u nesvijest i umre. I tako Turčin jednog po jednog i Suljo jednog po jednog i u finalu se sastaju njih dvojica. Priletiše jedan drugom! Uhvati Turčin Sulju u zahvat "merhaba"! Suljo pocrveni, poplavi,...
Vidi Suljin trener da će i Suljo krepat ko i svi drugi prije njega, izađe iz sale da to zlo ne gleda. On vani i čuje iz sale skandiranje:
- "Suljo! Suljo! Suljo!..."cp
Uđe u salu i vidi da se Turčin previja na podu a Sulju proglašavaju pobjednikom (na pobjedničko postolje, lenta, himna itd). Poslije u svlačionici trener upita Sulju šta to bi, a Suljo odgovori:
- "Ma jeste, jeste, smoto me ko baklavu, nisam mogo mrdnut, ni rukom, ni nogom, ni trepavicom, i već sam počeo gubit dah, već mi se počelo nesvjestit, i zadnjom snagom ja malo prožmirim kad spazih ispred očiju dva jaja, a ja iz sve snage zagrizoh za ta jaja...... A znaš kakvu snagu dobije čovjek kad sam sebe ugrize za jaja?"


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

cica52 (65)
Prirodan doping.
#2, 10.07.2012 - 09:56
pa na razne nacine se dopinguje...moze da grize,lize i takoooo
10.07.2012 - 10:25
MAXMIRA (65)
bol boluje.. nikom ne kazuje - sem treneru...
#1, 10.07.2012 - 03:23
e jaraneeee,pa to boliiii
10.07.2012 - 10:23