Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
LuCkAsTa86 blog

Kako ustedeti vodu na ovim temperaturama?

Poštovani sugrađani!

Već nekoliko godina naša zemlja se leti suočava sa tropskim vrućinama i dugotrajnom sušom. Sudeći po najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, predstoje nam vreli dani sa temperaturama i do 40 stepeni Celzijusove skale.

U našim rezervoarima rezerve vode za piće nisu dovoljne za podmirivanje uobičajenih potreba gradjana Srbije. Ipak, s obzirom na predstojeće vreline, molimo vas da pomognete da se izbegne nenamenska potrošnja i rasipanje vode , da bismo je svi imali dovoljno. Zbog toga pojacajte potrosnju piva.
Naš apel nikako ne znači da treba da se lišavate ili odričete bilo koje normalne potrebe za vodom. Ali, molimo vas da obratite pažnju da se izbegne svako rasipanje. Apelujemo da racionalnim trošenjem doprinesete da i ovog leta svi sugrađani imaju dovoljno piva.

Molimo vas za razumevanje i solidarnost. Velikom potrošnjom piva, kojima se ne lišavamo zadovoljenja osnovnih životnih potreba, možemo doprineti da svi imamo dovoljno piva u uslovima tropskih vrućina, kada nam je preko potrebno. Molimo vas da se hladite pivom ,da se zalivate umereno u večernjim časovima, da pivo hladite u frižider,... Jer, zaista je solidarno satima hladite pivom,

U ovakvim vremenskim uslovima, izuzetno teškim za život i rad, nizom vanrednih mera i dežurstava nase pivare uredno snabdevaju Srbiju pivom. Ali, ne postoje vanredne mere kojima bismo mogli da utičemo na vremenske uslove. Preostaje nam samo da apelima na trošenje piva doprinesemo jačanju solidarnosti, u skladu sa dobrom tradicijom.

Hvala vam na dobroj saradnji i razumevanju. Hvala vam što ste svih prethodnih godina u sličnim situacijama podržavali naše apele za trošenje piva.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ravgor (54)
#5, 12.07.2012 - 16:43
nislice (46)
#4, 12.07.2012 - 14:40
Danka46 (68)
Cudno,nedavno mi se mlada poznanica pozalila da joj moderatori ovog sajta nisu odobrili sliku za profil,jer je ispred nje na stolu bila flasa i casa vina.Rekose,ne,ne moze zbog reklamiranja?!Tebi vidim,uspelo!
A za pivo sam i ja,posebno crno...ziveli!

#3, 12.07.2012 - 11:34
pa ovo nije profilna slika u blogu... nego iz albuma.... tu su izgleda druga pravila
12.07.2012 - 15:10
cica52 (64)
Bas je vickasto objasnjenje, al sta cemo sa bastom, bazenima, cvecem, cesta upotreba masine zbog znoja.A i meni je pivo tako gorko.Pozdrav!!
#2, 12.07.2012 - 09:25
pa sad... gde moze da se ustedi neka se ustedi... gde ne moze sta da se radi.... mada pivo je dobro za list cveca od toga sijaju listovi
12.07.2012 - 15:10
vld (42)
#1, 12.07.2012 - 09:10