Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
woolveen blog

Čekajući Milicu, deo treći

ili, zašto žene lažu

E, da, Milica, ona iz predhodnih blogova, ona koju uredno stalkuje yours trully, ona bre o kojoj pišem zadnja dva puta, znate je, e ta, e, još se nije vratila sa tog putešestvija na koje se denula. Jest da je rekla da se vraća tek oktobra, al to joj uopšte nije opravdanje.

Sad, dal sam ja nešto tu kao utripovao, ili je to nešto kao stvarno, ili neki mutant između, ko će ga znati, al rekoh da se upitam, zašto bre žene tolko lažu ili još bolje - zašto bre toooooooolko lažete, pa još i verujete u ono što lažete.

Al ozbiljno, od dobro jutro vidi što sam lepa ovakva bez šminke i sva u drljama, maw, preko što mi ovo dobro stoji, jao baš je slatko, eto baš sam mislila da te zovnem, do mnogo si me sinoć odrao u krevetu, pastuve mrčajevački, i tako bliže, aman žene. Pazi sad, kontam ja da i mi malko lažemo, al to je sve iz predostrožnosti, opšteg vaspitanja i koitalnog potencijala. I zato što moramo da vas lažemo da bi, pa recimo, umočili. Hipotetički, da vama muško kaže "Kreten si al hoću da se kresnemo" vi bi ste mu sasuli takve stvari gabarita crvene armije, ono do balčaka, dok bi sa promenjenim ulogama stvar išla sasvim drugim tokom, koitalnim. S druge stane, svaka koja kaže da samo oćemo jedno i da nas jedno zanima, završi tako što joj pripadnik naše populacije jednom za svagda pregazi hladnu lešinu od srca i kaže - "Cenzurisano, ovo je za sve kojima nisi dala, a htela si, u inat." Keep it real, bro.

Vidi, tu mene fascinira i još nekoliko stvari - prvo, kako možete da se družite sa zenama koje, bar kako ide po priči, realno mrzite. Ja o nekom da kažem da je ustvari kretenčina, da nema stila, da je nekulturan, bla, bla, iziskuje zaključak da ga svrstavam u red oxigen thefs, a ne shopping friend. Dalje, ona fora, oću ga ja, al se mora pravim malko kučka da ne vidi da vlažim oma na njega, mi nikad nije bila jasna. Pogotovo ako isti ima iole dobru spiku, za čas se prešlihta u druga lovišta, a vama ostaje samo da se zadovoljite. Sorry, bez "da se".

I još, ae kad nas lažete da smo mnogo dobri i lepi i fini i tandara-madara, to je normalno i potrebno i slobodno preterujte (ono pastuve mrčajevački bi bilo pun pogodak, još i sendvič od sušene pršute i sa belim lukom nakon koitusa da donesete, i bez pogovora odradite jedan poduži duboko grleni zahvat sa sve konzumacijom finalnog produkta), al pamtite bar šta lažete (uuu, kakva sečka, aaa???). Ozbiljno, i koga kako lažete i to je kunst.

I da, ima tu još mnogoooo, al sad me mrzi da kuckam, ako neka hoće da piše, ja ću da diktiram.

Ae pa tako, ljubim vas, pogotovo svu decu koja komentarišu, ona su najbolja u celo dvorište i će da imaju srastveno seksualno iskustvo ove nedelje, garant, karma rulez. Će vidite.

p.s. I kome diktiraš i koga diktiraš.
p.p.s. Ovo za komentar ozbiljno, majkemi.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

#5, 14.07.2012 - 11:52
:D
14.07.2012 - 12:37
bane56 (61)
A dje ti je ona sto si o njoj pisao prednja dva puta?
#4, 13.07.2012 - 18:39
piše u prvom delu... :)
13.07.2012 - 19:05
nislice (47)
#3, 13.07.2012 - 16:59
:D
13.07.2012 - 17:01
citer (49)
dobro je , ja već pomislih da je : ti (Milica) si kriva zbog mog piva
#2, 13.07.2012 - 16:54
ako nema piva, jeste, ja sam, šta mogu kad je bilo na dostupnom mestu.. :D
13.07.2012 - 16:56
citer (49)
eto rešenjaaaa... što bi rekao Raša iz FORA I FAZONA što je Milica šturnula
#1, 13.07.2012 - 16:51
nisam ja kriv, okolnosti su takve :P
13.07.2012 - 16:51