Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ponocnik57 blog

"Kosmicka vrata" u Nisu?!!!! Senzancionalno!!!(ali istinito!!!)

U Nišu se nalaze "kosmička vrata"!?

Autor M.S. Izvor Južne vesti | NIŠ
Kosmicki levak
Kosmički levak

Grupa stranih i domaćih "naučnika" ispitivaće narednih meseci "vodu, zemlju i vazduh" Niša i okoline kako bi pronašli tačku koja ima figurativni naziv "kosmička vrata".

To parče niške zemlje je, kako tvrde, deo "kosmičkog levka" što predstavlja putanju gde talasi sto puta brže putuju od zemljine kugle do kosmosa.

Kao prethodnica ovom timu, u Nišu se ovih dana ponovo, posle 15 godina, našao ĐorđeŠpirić Frakson, "naučni istraživač paranormalnih" pojava koji je inicijator istraživanja.

- Skica po kojoj sam ustanovio da se baš na ovom mestu nalaze kosmička vrata potiče iz NASE koja je posle istraživanja došla do ovog zaključka. Cilj istraživanja je da se pronađe najidealnije mesto na zemlji gde se leče mentalna obolenja kao što su razne fobije, strahovi, posledice raznih stresova i slične pojave - priča on.

djordje spiric

Špirić će, kako pojašnjava, po skici iz Nase pokrenuti timsko istraživanje u gradu i okolini gde bi trebalo da pronađu parče niške zemlje „gde planeta zemlja zapravo ima najbržu, najfleksibilniju talasnu komunikaciju sa kosmosom, a što kako kaže, predstavlja najdelotvornije mesto za lečenje fobija i sličnih obolenja. Frakson kaže da je bio šokiran kada je pohađajući jednu studijsku grupu čuo da levak ide dirktno iz Srbije odnosno iz Niša i okoline.

- Prema toj polutajno objavljenoj skici, na ovom prostoru jugoistoka Srbije u prečniku od 40 kilometara, nalazi se jedino mesto na zemaljskoj kugli čiji talasi u najvećem intenzitetu pogoduju izlečenju ljudi koji su na primer imali saobraćajni udes pa ne mogu ponovo da sednu za volan, preživeli razvod pa sada imaju velike probleme sa socijalizacijom, neko je preživeo napad nožem pa se sada boji da izađe na ulicu... Širok je pojam tih stečenih emocija. U svakom slučaju, na prostoru Niša i okoline se nalazi jedno ili više mesta, dokazaće istraživanje gde zemlja najbolje komunicira sa kosmosom - rekao je Špirić.

On dodaje da još istražuju kakva vrsta talasa utiče na mentalna obolenja.

- Nadam se da ćemo posle dužih analiza moći da budemo malo precizniji kako i na koji način ova sredina deluje „srećno“ na ljude. Ova istraživanja nemaju nikakvu vezu sa gatarama, vračarama i sličnim pojavama već se naslanjaju na istraživanja velikog naučnika Nikolu Teslu koji je imao svoje teorije o postojanju jednog takvog mesta. Iskreno, kada sam video skicu i shvatio da je u pitanju Grad Niš, setio sam se da sam ovde imao izuzetno mnogo uspeha u terapijama tako da sam odmah odlučio da dođem ovde i nema novca koji bi me u tome sprečio. Za dolazak u Niš sam imao podršku nekoliko naučnih istraživača, a najviše mi znače reči profesora koji ispituje uticaje magneta, Kena Baklana - priča Špirić.

O takozvanom "kosmičkom levku" (vidi sliku) se, kaže Špirić, maltene ništa ne zna u javnosti.

- Nije mi prijatno ako neko kaže da ja od ovog istraživanja imam neke koristi jer ja tu ne vidim novac. Ja živim udobno u Australiji, radim terapije i nije mi potrebno da sebe izlažem bilo kakvim egzistencijalnim rizicima, ali ovo je toliko intrigantno da sam morao da sednem u avion i odmah dođem u Niš kako bi započeo da istražujem - istakao je Špirić.

Špririć je dodao da sledeće nedelje dolazi jedan američki istraživač kako bi počela merenja.

- U mnoge stvari se ne razumem, ali znam ko zna tako da će jedan po jedan naučnik dolaziti u Niš iz zemlje i inostranstva kako bi ispitivali zemljište, magnetni elektricitet, elektromagnetne talase i sve drugo što je potrebno kako bi dokazali das se baš na ovom parčetu niške zemlje nalazi mesto gde talasi "jure" u odnosu na druge delove zemljine kugle. Sigurno, o svim zaključcima ću da obavestim Vladu Srbije jer ovo nije moj privatni projekat već nacionalna stvar - napominje ovaj rođeni Sarajlija. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ponocnik57 (61)
p.s .
izVOLITEEEEEEEEEEEE!!!
#8, 17.07.2012 - 11:04
nislice (47)
#7, 14.07.2012 - 21:50
NE zelim ikog ai icim da povredim ZAvedem ili RAZocaram ....Rukoljub sugradjnaki!!!
16.07.2012 - 13:00
Danka46 (69)
Znaci li to da u Nisu nema mentalno obolelih,i onih opsednuti fobijama?
#6, 14.07.2012 - 15:47
matricaria (51)
i bez molitve - ništa...
#5, 14.07.2012 - 14:13
Slazem se ..UZ duzno i iskreno postovanje!!
16.07.2012 - 12:57
matricaria (51)
mada sam malo zabrinuta da će cela stvar da polsuži "poziciji moći" ....ne bih to volela....
Nadam se da dragi Bog, kao i uvek, zna šta radi...
#4, 13.07.2012 - 22:56
Molimo se....Nada je SPAS!!! ..ali Bez VERE TESKO!!!!
14.07.2012 - 14:03
Milunko (62)
Ima spasa i za nas.!!!!! Presele se sva ministarstva, naravno i celo ,,Dedinje,, u Nis. Valjda ce izleciti svoju halapljivost.?!?!?!????? Moze LEVAK da spasi Srbiju.
#3, 13.07.2012 - 21:02
Tezi slucaj ali daj boze ...pogledaj i na Nas!!!;-)))
14.07.2012 - 14:02
matricaria (51)
Ja se ne bih šalila sa ovom temom, devojčice i dečaci...Ko želi lično da proveri, izvolte u nišku Tvrđavu...
Naučna javnost iznosi u svet nešto što je već mojim sugrađanima poznato...I baš mi je milo što se dešava mome gradu....
#2, 13.07.2012 - 18:49
Ziva ,zdrava veselic ami vazda dama bila...Naklon i rukoljub cenjenoj dami!
13.07.2012 - 20:13
bane56 (61)
Hehe,jedan od ...
#1, 13.07.2012 - 18:38
ZAVRSITE Vasu cenejnu i strucnu miso molio bih!!!Hvala
13.07.2012 - 20:13