Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Venčali su se tek što je on završio fakultet.Ona je bila nešto mlađa od njega.Radila je u kozmetičkom salonu budući da njeni nisu imali novca za školovanje.Kada se uzme u obzir da joj je majka bila bolesna i nije radila.Otac i ona su hranili čitavu porodicu koja se satojala od roditelja i 3 sestre.

Bila je lepa.Zaista lepa devojka.A njih dvoje upoznaše se sasvim slučajno na žurci njene najbolje drugarice.On je bio najbolji prijatelj drugaričinog brata.

Njegovi su isprva bili protiv.Izgovora milion.Te mlad je.Te nije se još uvek zaposlio.Te ona nema školu.Te nemaju krov nad glavom.

Međutim zaljubljan par je odoleo svim iskušenjima.Uskoro su pronašli stan koji su iznajmili a ona ih je izdržavala sve dok se on nije zaposlio.Njeni su bili presrećni a njegovi su se konačno pomirili.

Kada se on zaposlio rešili su da dobiju bebu.Ona je unapred smišljala imena a on bio presrećan.Međutim prolazile u nedelje.Meci potom i godine nije se ništa dešavalo.

Na lekarkim pregledima u rekli da će sve biti u redu.Oboje su zdravi.Ali beba nikako da stigne.Ona je kupovala testove gotovo opsesivno.Osn ju je smiriovao.Njeni su govorili da će beba stići kada se najmanje nadaju.

Međutim njegovi su polako počeli sa pričama.Ona je jalova.Ko zna sa kim je bila.Možda je imala težak abortus.Sve te priče su polako počele da nagrizaju njega.Ko zna.Možda je stvarno tako.Nekada je sebe prekoravo zbog toga što gubi poverenje u osobu koju voli ali djavo nije mirovao.

Krenule su sitne rasprave,prepirke,svađe.Crv sumnje je polako nagrizao njihov brak.Njegovi su bili neumoljivi.Na posletku,on se spakovao i otišao a ona ostala u stanu slomljena.

Ubrzo je usledio razvod.Ona se vratila kod svojih.Situacija je postajala neizdržljiva.Para nije bilo a kada se na to doda prebacivanje oko razvoda i dete koje nije rodila.Pa onda i posao u kozmetičkom salonu koji je izgubila naša junakinja je bila očajna.

Nakon samo godinu dana čulla je da se on oženio.Nekoliko meseci kasnije saznala da njegova tadašnja supruga čeka bebu.

Duša joj je krvarila.Ona ga je još uvek volela.Međutim saznanje da će imati barem on ono što su oboje toliko priželjkivai nekako ju je umirivalo.

Opet,u tom gradu mesta za nju nije bilo.Ubrzo je otišla u London kao dadilja.Ostavila sve za sobom.Roditeljima i sestrama je slala novac.Imala je tek toliko da preživi.

Nije se raspitivala o njemu.Bojala se da čuje ma šta.Bol je u njoj rastao poput nekakve biljke.Čak joj je i osmeh bio tužan.

Vreme je prolazilo.Zapazivši lepoticu,prijatelj mladog bračnog para čiju je bebu čuvala prilično imućan čovek, rešio je da je pozove na večeru.

Nekoliko meseci ju je privoljevao da budu u vezi.Slao poklone.Govorio da je jedina žena koja ga je osvojila.Prilično imućan nakon samo nekoliko meseci zabavljanja ju je zaprosio.Pristala i dalje osećajući bol za bivšim mužem.Život je nekako morao da se nastavi.

Nakon venčanja je želela bebu.On je govorio kako je suviše zauzet za odgajanje deteta.Sada je imala sve.Izlazila je na elitna mesta.Živela u najskupljem kraju i imala haljine od prestižnih kreatora.Nije više ni želela bebu.Beba treba da se ima sa čovekom kog voliš.Mislila je.

On se nije binio.Važno je da je ona bila lepa i zgodna.A godine su prolazile.

Njen je život postajao sve prazniji.Poželela je da je ponovo u onom jadnom oronulom salonu,sa bivšim mužem i da ume da sanja.

Menjala bi sve ovo što je imala za samo mesec dana tog vremena.Vremena kada je imala ljubav.

Kada je napunila 30 i neku a muž joj za rođendan uplatio lifting lica i kojekakve kozmetičke tretmane o kojima je sanjala nekada.Samo nekoliko dana nakon toga...

Neko je zazvonio na vrata ogromne kuće u kojoj su živeli.Sišla je okupana.Isfrizirana.Namirisana.Jedva ju je prepoznao.Bio je to on,Njen bivši muž.Suze su se slivale niz njegovo lice.Rekao je da je jedva iskamčio adresu od njenih roditelja.

Upalila je auto i odvezli su se do obližnjeg restorana gde joj je sve ispričao.To dete nije bilo njegovo.Žena ga je slagala.A on,one je uvek voleo nju.Nikada nije prestao da je voli.

I tako,baš tu u sred tog restorana.U sred te raskoši,pred svima ona ga je poljubila.Klekla je na pod i uprljala najlepšu haljinu svetlo plave boje.Obuhvatala ga je šakama kao da im je to poslednje.

Kao što ste i pretpostavili vratili su se ubrzo u Srbiju a ona zatražila razvod.

Počeli ponovo da žive zajedno bez tog prokletog papira.

Nakon samo dve godine,kada je dete moglo da odlučuje potražio je njega.tvrdilo da je on jedini njegov tata.Da ga drugi ne zanima.Ako već želi da zna napustio ih je ponovo baš kao što je onda njegovu trudnu majku.

Ali ovoga puta dete je izričito zahtevalo da bude kod njega.

Zakonski on mu i jeste bio priznat otac.

Njih dvoje ostaše sa detetom.

Njegova majka je nakon svega otišla u inostranstvo.Na žalost više nije za dete čula.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 30  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

#17, 20.07.2012 - 20:38
ravgor (54)
#16, 15.07.2012 - 21:30
edmondd (40)
Rasplaka se ja .
#15, 15.07.2012 - 19:59
kao kolaricu panicu ..odgovor na drugoj strani...
#14, 15.07.2012 - 19:24
i od mene plus...ali nije iz istog razloga pozz
#13, 15.07.2012 - 19:08
Ma neme veze..
Kiss
15.07.2012 - 19:11
orao89 (27)
Od ove price slobodno film da se napravi
#12, 15.07.2012 - 18:24
Život je interesantniji nego film
15.07.2012 - 19:08
Znaš da te uvek čitam...a romantična duša voli priče sa sretnim krajem....
#11, 14.07.2012 - 10:53
Znam
Čast mi je!
Nekada mora da bude i srećan kraj a znam da je ti gušt za romantične duše
14.07.2012 - 16:12
Danka46 (68)
Za post,a i njegov postupak
#10, 14.07.2012 - 10:49
Slažem se za postupak
Pozdravljam te
14.07.2012 - 16:11
woolveen (32)
pod hitno na more... full tretman... iš crni oblaci... :) :P

#9, 14.07.2012 - 02:19
Evo evo nemoj da me teraš
Idem za par dana )
Taman kad se vrati i Milica )
14.07.2012 - 09:52
Tako veterinar zoki osemenio moju sarulju
#8, 14.07.2012 - 00:46
Prikladno poređenje...
Pozz
14.07.2012 - 01:31
1  2  [»]