Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
megi blog
Ima li lepšeg osećanja od bliskosti , istraživanja granica putenosti,osluškivanja govora tela, čulnosti. Ima li nešto vrednije od poštovanja ličnosti i individualnosti na zajedničkom putu kroz život. Pri tom ne mislim na izlete van okvira određenog odnosa,već na prostu potrebu čoveka da nekad bude sam i ćuti u četiri oka, a da to nikom ne zasmeta. Ima li veće sreće kada neko ume da takvu tišinu preobrati, spontano, dodirom,rečju, nagonom,kako god, u smiraj teškog dana i da taj govor tela ne obavezuje začet impuls već izludi male načete nerve nabujalim hormonima sreće i istinske posvećenosti.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

mesec2008 (51)
prava je umetnost ćutanjem i dodirom u četiri oka reći sve...
#3, 26.10.2015 - 21:42
um-etnik (58)
Uzajamno osećanje bliskosti uz poštovanje individualnosti i spontanost u izražavanju ljubavi, recept je za dugovečnu i srećnu vezu. Takva veza ne sputava već oslobađa. Divno ste je opisali. Nema veće lepote ni vrednosti za srećnike koji su je ostvarili.
#2, 20.07.2012 - 10:25
..hvala..:)
20.07.2012 - 23:07
Jel ti osecas takvu bliskost ili samo imas osecanje takve bliskosti....?

Da pojasnim....
Zaljubljenost najviseg stupnja je kad niti mozes da jedes niti da spavas, a osecanje zaljubljenosti je kad si sretan sto mislis da si zaljubljen...I cini ti se da jesi do maksimuma.
#1, 20.07.2012 - 06:23