Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
woolveen blog

Čekajući Milicu, deo sedmi

ili, virtuelna paljenka

Draga Milice,

eto, opet mi je pala neka glupost na pamet i sad moram pa da piskaram. Jest, realno te teme sam nekako uvez izbegavao, al samo zato što sam se još prošle godine zakleo da nikad neću da se svađam sa glupim ljudima o glupim stvarima. They are stupid, and it makes me sad.

Anywayz, provalih nekako da se ljudi mnooooogo lože na svoj onlajn virtuelno kreairani život. I to, baš, baš, baaaaaaaš. To mi, brej, pa nikako nije jasno.

Sad, čisto da se zna, prvi koj kaže da sam u pravu i da je veliko otuđenje od realnosti zbog sve većeg bega u virtuelnu stvarnost i kako ne razume mlade generacije, a u isto vreme ima profila na svim mogućim i nemogućim sajtovima, i barabar balavi na slike maloletnica i maloletnika, je kreten, esencijalno oxigen thief, licimur i treba da ga izedu jazavci i da mu se sin zaljubi u A. Vučića i B. 13, zajedno. Eto, rešeno.

Kad se rešismo zlikovca, dobro beeee ljudi, što se tolko palite? Prvo, to što imate džumle lajkova na nečemu što ste izbacili, pesma recimo s tubeta, ne znači da ti lajkovi idu vama, već osobi koja je tu pesmu smislila. Vi se, esencijalno, medijum, prenosnik, hence samo karika u lancu, koja se lako da izbegnuti. Dalje, virtuelna gomila prijatelja, a niko da vas malko navlaži ili d metete, ko super heroj - Metnem, za neupućene, jeftinija verzija Betmena. A i kako možeš da nazoveš nekog prijateljem kada ga u životu nisi dodirnuo. Sorry, meni je to fuj, a i malko boles.

E, da, mišljenje. Ako ne možete live da objasnite nekom da ste u pravu, ne možete ni na netu. Realno, da neke od stvari kažete uživo, u facu, ne da bi ste bili biveni nego to nije jasno. Ona fora, heroj iza tastature je postala dominanta, a onda leži čovek jer dobio sunčanicu a vi begate ko đavo od krsta. Ma da, sigurno se odradio. Mrš.

Ček ima i još - da, najglupa (znam da se tako ne piše, dont be grammar nazi, nacisti imaju vaške) stvar, sve vajni jebači, sportisti, muževi, ovo, ono, i svi redom posle puknu na basketu i lovu na žene, jer ič nemaju kondiciju, a NBA 2k12 je ne budži, em nemaju spiku, jer su svi njaaaaa, it needed to be rečeno, em ne treniraju piće, a opšte je poznato da je piće katalizator društvenih promena. Ovom prilikom, naravno, želim da istaknem da je konzumacija alkohola loša za mlad, ne tako mlad, star i skoro-pa-mrtav organizam, te je treba izbegavati. Ako se baš mora, onda umereno, i nikada ne voziti u pijanom stanju. There, i ja malko da solim pamet.

Ae, ljubac i tako.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (46)
#4, 03.08.2012 - 10:39
:D
03.08.2012 - 11:14
citer (48)
zar Milici nemaš ništa romantično da kažeš , uplašiće se od ovih tema , podhitno na kurs kod princezenemira
#3, 03.08.2012 - 07:58
romantika posle, u četri oka :D
03.08.2012 - 10:22
#2, 03.08.2012 - 07:02
:D
03.08.2012 - 10:22
E...ovako
najpre treba prihvatiti net kao deo našeg života...
Nemamo ništa od pisanja treba izaci na vazduh...jer smo svi tu...
Međutim kreiranje net života je velika istina i to je tužno
Loženje na lajkove je najeća glupost i o tome sam pisala ali
na žalost...rasprostranjeno je...

Ljub
#1, 02.08.2012 - 18:49
:) ljub
02.08.2012 - 20:43