Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
SuzaiSteva blog
`Znaš prijatelju, ja sam nju voleo. Ono mislim baš voleo. Istinski, ludo i bez razmišljanja. Bila mi je jedina. Moja tajna, ona najveća. Sa mnogima sam bio, al' uvek sam nju nosio u srcu. Najviše mi je trebala, a eto... baš njoj sam najviše boli donosio. Nisam mogao da prihvatim činjenicu da volim, pa sam je terao od sebe.
Stalno sam joj se vraćao , a ustvari bežao od nje. U jednom trenutku pokaza
o bih joj da mi je stalo , a u sledećem dokazao da sam đubre. I najgore od svega, kad god bi se vratio, ona je bila tu. "
" A sada? "
" A šta sada? "
" Preboleo si je? "
" Ma kakvi. Ima trenutaka kada je zaboravim na tren, ono kad alkohol ubijem zadnji komad mene. "
" Zašto joj sada ne odeš i kažeš sve? "
" Eh vidiš. Uspeo sam šta sam hteo. Otišla je od mene. Sad kad se vratim , više je nema. Kažu da voli drugog, znam da to nije istina."
" Idi do nje onda. "
" Ne mogu. "
" Zašto? "
" Uključila je razum, prijatelju. Shvatila je da sam ipak preveliko đubre i da je ne mogu voleti nikad. Voleti onako, klasično. Ne mogu biti tu za nju, a uvek ću očekivati da ona bude tu za mene. Ne mogu kad joj bude najteže doći i zagrliti, mada znam da ona meni bi. "
" Tebe je nemoguće shvatiti! "
" Eh prijatelju znam.. To čujem cesto. Samo jedna osoba mi je rekla da me razume."
" Ko? "
" Pa ona, druže. `


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova